Neler Yeni

Arkadaslar 110 120 kiloyum ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
Hocam malesef evde istediginiz kadar sonuc alamazsiniz en önemlisi diyet yapmak ve kardiyo yapmak az kas calismalarida yapilabilir kaslarinizin guclenmesi icin, spor yapmaniz cok önemli kilo verdikten sonra et sunmenizi minimuma indirmek icin.

Bir diyetisyene yazilip program olusturmanizi öneririm kendi kafanizdan program yazmak bir ise yaramaz eger bilgili degilseniz.
Kardiodan cok agirlik antremani yag yaktirir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilgin yoksa internetten arastirip duzenli yemek ve antreman programi olustura bilirsin bilgin yoksa bilgili birine basvur guzel temiz beslenme ve antreman programi yazsin

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert
Birincisi kilo vermek en saçma şey yağ yakmak daha önemli. Bence 6 ay fullbody ve haftanın her bir günü hit kardiyo çok rahat forma sokar

100lesh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Efe Babayev
dostum sen bi başla ben sana ağır bi program vericem 7 ayda 116 kilodan 90 a beni atan programı vericem bitecek öleceksin ama buna değicek
Antreman programiysa buraya ata bilirmisin

Birincisi kilo vermek en saçma şey yağ yakmak daha önemli. Bence 6 ay fullbody ve haftanın her bir günü hit kardiyo çok rahat forma sokar
Kardio fazlasi zarar reis haftada 2-3 hiit yeterlidir yapmasanda olur aslinda en etkili yag yakma temiz beslenme kalori acigi ve agirlik antremanidir en cokta bacak antremani

Arkadaslar 110 120 kiloyuj ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim 2 adet 5 lik dambilim var evde nasil kilo veririm
Artik tak etti gercekten kilo
P.tesi/Cuma

-30 sn plank
-10 şınav
-20 lunge
-20 jumpkin jack
-15 mekik

Salı/Perşembe

-15 squat
-20 jumpkin jack
-30 sn plank
-25 crunch
-10 şınav

Çarşamba/C.tesi

-15 rus büklümü
-20 sn wall sit
-15 jumpkin jack
-15 mekik
-20 lunge

Her hafta arttırarak devam edebilirsiniz. Yemek için diyetisyene danışabilirsiniz. Düzenli yaptığınız ve yediklerinize dikkat ettiğiniz takdirde ayda 4-5 kilo çok rahat verirsiniz.

mert333

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Hüseyin Mert

Kardio fazlasi zarar reis haftada 2-3 hiit yeterlidir yapmasanda olur aslinda en etkili yag yakma temiz beslenme kalori acigi ve agirlik antremanidir en cokta bacak antremani
Ben antrenör değilim bu işler kolay değil adamın göğüs genetiği iyidir vücuda göre bölgelere yükleri farklı dağıtmak da lazım olabilir. Zaten haftada bir gün dedim. 1/7 yeterli önemli olan beslenme yağ yakmakta

Keyfen

80+ Bronze

dostum atıcam ama yanımda yok

Vücut geliştirmeye ilk başladığım zamanlarda anlayacağım şekildede yazıldığı için çok takılma isim kısımlarına :D - baştaki bisiklet kısmı koşu, yüksek çıkış veya bisiklet olarak ayırabilrisin birinden sıkılırsan diğerine geçip totalde en az 30 dakikayı doldurmak lazım,
kas kütlesini koruyup sağlam yağ yaktırabilecek bir programdır kendimde bizzat test edildi dostum
1680849108871.png

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Aga salonu sevmessen vücudun şekilleşerek pek kilo veremiyorsun be. PC başından kalkıp biraz koşman biraz kendin koyman gerekiyor. Şu aralar tam kilo verme zamanı aslında oruç tutuyorsan. Sahurda sadece su içip yat uyu bir hastalığın vs. yoksa akşam iftar aç tek öğüne düşür günde 4 litre altı su içmemeye çalış bol protein ye ve glutenden çokça uzak dur. İftardan sonra mutlaka yarım saat koşu ve artışta yürüyüş yap. Salona yazılmayacağım dersen en azından şınavdı mekikti diyerek (nette bazı karın veya bölgesel yağ yakma hareketleri var) bir nevi kas kütleni de koru sarkma olmasın sarkma olursa gerçekten hoş durmuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmetaslaner
dostum atıcam ama yanımda yok

Vücut geliştirmeye ilk başladığım zamanlarda anlayacağım şekildede yazıldığı için çok takılma isim kısımlarına :D - baştaki bisiklet kısmı koşu, yüksek çıkış veya bisiklet olarak ayırabilrisin birinden sıkılırsan diğerine geçip totalde en az 30 dakikayı doldurmak lazım,
kas kütlesini koruyup sağlam yağ yaktırabilecek bir programdır kendimde bizzat test edildi dostum
Alıntıyı görüntüle
Teşekkürler dostum

Keyfen

80+ Bronze

Keyfen

80+ Bronze
Kral peki bu abur cuburu nasil birakicam ya bagimli oldum resmen
Dostum gene yersin ama abartmadan, şu yaşına kadar yedin afedersin b.k oldu çıktı gitti artık bu yaştan sonra yiyipte vücudunda kalacak şeylere ihtiyacın var mentaliteni ona yoğunlaştır kız arkadaşın olucak 2 öpim koklim diceksin terliceksin el ele tutuşcaksın elin terlicek yanyana durunca ayıya bak kıza bak dicekler seveceksin sevilmicek önemsicek önemsenmeyeceksin bu durumlardan artık kurtulup kendinin en iyi versiyonu olmanın sencede vakti gelmedimi ? etrafına baktığında bu kız bana bakmaz yerine bu kız benim köpeğim bile olamaz diceksin ya aş kendini denize gidicen altında şortla g.t göbek sallana sallana gezerken rahatsız olmicakmısın ya nası mutlu olucaksın bu şekilde bu söylediklerimin alayını yaşadım ve sana söylüyorum yapma kendine bunu kafayı kır ya biz şişko insanların zayıf insanlara göre daha fazla potansiyeli var kas koymamız daha kolay güçlüyüz ama çirkiniz çirkindim sende eskiden camıştım ama şimdi canavarım de ya abur cubur ne gene ye ama her yediğin 100 kalori için 15 dakika tempolu koşucağınıda bil yani

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Savaş Satış
İlgilendiği Kategoriler
Silah Adana
Arkadaslar 110 120 kiloyuj ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim 2 adet 5 lik dambilim var evde nasil kilo veririm
Artik tak etti gercekten kilo
ilk yapacağın şey diyet yapmak fasfood yememek ve özel bir diyetistenden program almak dambıllar ile hareketler yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmetaslaner
Dostum gene yersin ama abartmadan, şu yaşına kadar yedin afedersin b.k oldu çıktı gitti artık bu yaştan sonra yiyipte vücudunda kalacak şeylere ihtiyacın var mentaliteni ona yoğunlaştır kız arkadaşın olucak 2 öpim koklim diceksin terliceksin el ele tutuşcaksın elin terlicek yanyana durunca ayıya bak kıza bak dicekler seveceksin sevilmicek önemsicek önemsenmeyeceksin bu durumlardan artık kurtulup kendinin en iyi versiyonu olmanın sencede vakti gelmedimi ? etrafına baktığında bu kız bana bakmaz yerine bu kız benim köpeğim bile olamaz diceksin ya aş kendini denize gidicen altında şortla g.t göbek sallana sallana gezerken rahatsız olmicakmısın ya nası mutlu olucaksın bu şekilde bu söylediklerimin alayını yaşadım ve sana söylüyorum yapma kendine bunu kafayı kır ya biz şişko insanların zayıf insanlara göre daha fazla potansiyeli var kas koymamız daha kolay güçlüyüz ama çirkiniz çirkindim sende eskiden camıştım ama şimdi canavarım de ya abur cubur ne gene ye ama her yediğin 100 kalori için 15 dakika tempolu koşucağınıda bil yani
Sen adamin dibisin hayati sorgulattin resmen sagol dostum

Top Bottom