Neler Yeni

Arkadaslar 110 120 kiloyum ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmetaslaner
Arkadaslar 110 120 kiloyuj ve artik kilo vermek istiyorum evde ne yapabilirim 2 adet 5 lik dambilim var evde nasil kilo veririm
Artik tak etti gercekten kilo

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Hocam malesef evde istediginiz kadar sonuc alamazsiniz en önemlisi diyet yapmak ve kardiyo yapmak az kas calismalarida yapilabilir kaslarinizin guclenmesi icin, spor yapmaniz cok önemli kilo verdikten sonra et sunmenizi minimuma indirmek icin.

Bir diyetisyene yazilip program olusturmanizi öneririm kendi kafanizdan program yazmak bir ise yaramaz eger bilgili degilseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmetaslaner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam malesef evde istediginiz kadar sonuc alamazsiniz en önemlisi diyet yapmak ve kardiyo yapmak az kas calismalarida yapilabilir kaslarinizin guclenmesi icin, spor yapmaniz cok önemli kilo verdikten sonra et sunmenizi minimuma indirmek icin.

Bir diyetisyene yazilip program olusturmanizi öneririm kendi kafanizdan program yazmak bir ise yaramaz eger bilgili degilseniz.
Teşekkürler peki bir spor programi var mi

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

Keyfen

80+ Bronze
bırak spor programınıda diyetide, önce git yazıl bi salona bi başla bakalım yapabilecekmsiin ondan sonra ufak ufak önce yemeyi azaltıcaksın sonra düzgün beslenicek sonrasında daha sert antrenmanlar yaparak toparlicaksın birden keser kitlersen spordanda soğursun yemişim böyle hayatıda dersin

Rhodos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Sinan Ermiş
dostum online forumlardan saglik tavsiyesi alma. saglik kisiden kisiye cok buyuk olcude degisir. once bi diyetisyene git bence.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Enes
evde olmaz o işler. spor salonu en iyisi. bu kilolar hep evde oturmaktan ya okul ev insanı bitiriyo

Kemo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Kamil Tutal
Diyetisyen ve Fizyoterapist olan kişilerle iletişime geçiniz

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
Oruç tut bende 100 dum 106 ya düştüm umarım daha da düşerim

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,591
İsim
ismail
az ye spor yap

VeloceRR

80+ Bronze
Kilo vermek dünyanın en basit işi asıl mesele kilo alabilmek spora 72 kilo yazıldım 1 yılda anca 80 olabildim :D

Keyfen

80+ Bronze
Kilo vermek dünyanın en basit işi asıl mesele kilo alabilmek spora 72 kilo yazıldım 1 yılda anca 80 olabildim :D
o genetik bir durum zayıf insanların kas protez sentezi ve yağ alım kapasitesi daha sınırlıyken kilolu insanlarda yağ kapasitesi fazla kas protez senteside fazla oluyor, yani iki taraf içinde zor

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmetaslaner
bırak spor programınıda diyetide, önce git yazıl bi salona bi başla bakalım yapabilecekmsiin ondan sonra ufak ufak önce yemeyi azaltıcaksın sonra düzgün beslenicek sonrasında daha sert antrenmanlar yaparak toparlicaksın birden keser kitlersen spordanda soğursun yemişim böyle hayatıda dersin
Tavsiyen icin teşekkürler ama neye gore calisicam dostum

Top Bottom