8500 TL bilgisayar toplar mısınız? [Monitör Dahil]

splashin

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar toplam 8,5000 TL lik bir bütçem var ve ben bu bilgisayar toplama konusunda biraz acemiyim açıkçası.sizden ricam ekranda dahil oyunların oynanabileceği bir sistem hazirlayabilir misiniz? şimdiden teşekkürler. (Render,Yayın gibi işlerle uğraşmıyorum sırf oyun odaklı) Monitör dahil [Ekipmanlar dahil değil].

Da2 sistem + 165hz monitör

Arkadaşlar toplam 8,5000 TL lik bir bütçem var ve ben bu bilgisayar toplama konusunda biraz acemiyim açıkçası.sizden ricam ekranda dahil oyunların oynanabileceği bir sistem hazirlayabilir misiniz? şimdiden teşekkürler. (Render,Yayın gibi işlerle uğraşmıyorum sırf oyun odaklı) Monitör dahil [Ekipmanlar dahil değil].
Knk sırf oyun odaklı ise Intel topluyorum haberin olsun

Hazır sistemlere bakabilirsin İncehesap, itopya, teknobiyotikten falan bakabilirsin

pardon 5700xt ile özelleştirip 165hz ekle diyeceğim de 5700xt evo modeli değilse alma
Evo değil knk fanlara bak anlarsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sana tavsiyem Intel 10. Nesildeki tüm işlemcilerin çıkmasını bekle şuan senin için en mantıklı seçenek bana göre 10400f ve 10600k 10400f tahminime göre 1.5k olur yeni çıktığı ve gerçekten güçlü olduğu için güzel bir sistem toplarlar o sistemi yazarsın buraya bence en mantıklısı 1 hafta gibi bir süre bekle

Bende 1 aya kadar 8500 e monitör dahil sistem topliycam 2070 super veya 2070 li bı sistem toplaya bilir miyim 2060 süper de olur veya 3000 serisini mi bekleyeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,327
Üyeler
190,732
Son üye
saplamarina
Geri