YARDIM XBOX GAME PASS OYUN SİLİNMESİ..

ronly

80+
Reaksiyon skoru
62
Dün xbox game pass de saat 00:00 da yüklemeye verdiğim forza horizon 5 sahur vaktine kadar yüklenmiş oldu fakat saatinde geç olduğundan ötürü oyunu açıp test etme fırsatım olmadı ertesi gün ise oyun bir şekilde bilgisayarımdan silinmiş gözüküyor 🤷🏻‍♂️ sorunun bir çözümü varmıdır birkez daha deneyeyim mi yoksa steam üzerinden forza horizon 4 oyununa sahibim forza horizon 4 ü mü indirmeliyim (en kısa sürede steam'den forza horizon 5 ide alacağım biraz daha düşmesi gerekiyo sadece)

bilgisayarınızda kaç adet disk var ?

Dün xbox game pass de saat 00:00 da yüklemeye verdiğim forza horizon 5 sahur vaktine kadar yüklenmiş oldu fakat saatinde geç olduğundan ötürü oyunu açıp test etme fırsatım olmadı ertesi gün ise oyun bir şekilde bilgisayarımdan silinmiş gözüküyor 🤷🏻‍♂️ sorunun bir çözümü varmıdır birkez daha deneyeyim mi yoksa steam üzerinden forza horizon 4 oyununa sahibim forza horizon 4 ü mü indirmeliyim (en kısa sürede steam'den forza horizon 5 ide alacağım biraz daha düşmesi gerekiyo sadece)
Aynı şey benim de başıma gelmişti tekrar yüklemeye uğraşmadım m&b bannerlord yüklemiştim 1 gün oynadım ertesi gün silinmişti

hocam acaba abonelik yenilemediğiniz için sorun oluşmuş olabilir mi?🤔

Aynı şey benim de başıma gelmişti tekrar yüklemeye uğraşmadım m&b bannerlord yüklemiştim 1 gün oynadım ertesi gün silinmişti
Neden olur acaba ben birgün bile oynayamadım :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam acaba abonelik yenilemediğiniz için sorun oluşmuş olabilir mi?🤔
Daha yeni yenilemiştim minecraft vs oynuyorum hatta fh5 de yaptı böyle bir şey

çok sinir bozucu bir şey sanırım 1 hafta önce falandı benim de forza 5 daha hiç açmadan silinmiş tekrar yüklemekle uğraştım

Neden olur acaba ben birgün bile oynayamadım :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha yeni yenilemiştim minecraft vs oynuyorum hatta fh5 de yaptı böyle bir şey
microsoftun sitesinden abonelikler kısmına bak bi belki önceki ayın faturasını kesmişlerdir :D

çok sinir bozucu bir şey sanırım 1 hafta önce falandı benim de forza 5 daha hiç açmadan silinmiş tekrar yüklemekle uğraştım
Tekrar yükleyince silindimi eğer silinmediyse bende deneyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,892
Üyeler
192,825
Son üye
aestineasetas
Geri