Ogre mi ? Saber mi ?

Hangisinde hangi switch var ?

ogre'de bileklik var saber'da yok sizce hangisi ?
Bileklik düşünmüyorsanız Saber kullanıyor eşim. Bende Asus Claymore var. Saber'ı bende test ettim. Şuanki klavyemden daha güzel diyebilirim hissiyat ve kullanım. Ogre tecrübem olmadığı için yorum yapamayacağım. :)

Bileklik düşünmüyorsanız Saber kullanıyor eşim. Bende Asus Claymore var. Saber'ı bende test ettim. Şuanki klavyemden daha güzel diyebilirim hissiyat ve kullanım. Ogre tecrübem olmadığı için yorum yapamayacağım. :)
eşinle birlikte oyun oynuyor musun abi

Ogre

bize nasip olur mu şöyle bir evlilik Allah mutluluğunuzu bozmasın vurduğunuz hs olsun abim
Olur inş kardeşim ne diyim :) Saolasın. Arkadaşın konusunu baltalamayalım. Saber red switch tercih edebilirsiniz Saber düşünüyorsanız. Blue switch'de kardeşimde var ses red'e göre çok yüksek.

Ben SABER alırdım, halihazırda kullanıyorum bilek desteği benim için o kadar önemli değil acıtmıyor. Ek olarak kontrol edilebilen masaya aydınlatan homojen tabaka bir RGB olması çok hoş. Bu fiyata modifiyeli klavye almak çok iyi.

Olur inş kardeşim ne diyim :) Saolasın. Arkadaşın konusunu baltalamayalım. Saber red switch tercih edebilirsiniz Saber düşünüyorsanız. Blue switch'de kardeşimde var ses red'e göre çok yüksek.
benım ıcın rahat olması onemli

red switch her zaman daha iyi benim için ancak bu Bi opsiyon fazla ses istiyorum diyorsan blue switch alıcaksın ancak Bi süre sonra kafa ütüler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,244
Üyeler
198,724
Son üye
zgyurry

Geri