Bileklik düşünmüyorsanız Saber kullanıyor eşim. Bende Asus Claymore var. Saber'ı bende test ettim. Şuanki klavyemden daha güzel diyebilirim hissiyat ve kullanım. Ogre tecrübem olmadığı için yorum yapamayacağım.ogre'de bileklik var saber'da yok sizce hangisi ?
eşinle birlikte oyun oynuyor musun abiBileklik düşünmüyorsanız Saber kullanıyor eşim. Bende Asus Claymore var. Saber'ı bende test ettim. Şuanki klavyemden daha güzel diyebilirim hissiyat ve kullanım. Ogre tecrübem olmadığı için yorum yapamayacağım.![]()
Evet oynuyorum. Oyuncuyuz 2mizde neden ki?eşinle birlikte oyun oynuyor musun abi
bize nasip olur mu şöyle bir evlilik Allah mutluluğunuzu bozmasın vurduğunuz hs olsun abimEvet oynuyorum. Oyuncuyuz 2mizde neden ki?![]()
Olur inş kardeşim ne diyimbize nasip olur mu şöyle bir evlilik Allah mutluluğunuzu bozmasın vurduğunuz hs olsun abim
Ben SABER alırdım, halihazırda kullanıyorum bilek desteği benim için o kadar önemli değil acıtmıyor. Ek olarak kontrol edilebilen masaya aydınlatan homojen tabaka bir RGB olması çok hoş. Bu fiyata modifiyeli klavye almak çok iyi.ogre'de bileklik var saber'da yok sizce hangisi ?
benım ıcın rahat olması onemliOlur inş kardeşim ne diyimSaolasın. Arkadaşın konusunu baltalamayalım. Saber red switch tercih edebilirsiniz Saber düşünüyorsanız. Blue switch'de kardeşimde var ses red'e göre çok yüksek.
red switch her zaman daha iyi benim için ancak bu Bi opsiyon fazla ses istiyorum diyorsan blue switch alıcaksın ancak Bi süre sonra kafa ütülerogre'de bileklik var saber'da yok sizce hangisi ?