Seçimi Kazanırsak Ne Yaparsınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
2 dklık video herşeyi özetliyor hocam bazen kafam karışınca o videoyu izliyorum yetiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamen Kürtlerin oyunu almak için yaptığı bir şey reiste aynı şeyi yaptı sonrasında bir şey olmadı köprüden geçene kadar ayıya dayı diyecez
Öyle oy alacaklarsa almayıp kaybetsinler daha iyi. Öyle bir dünya yok bunlar kâr amaçlı da olsa ittifak oluyor mu ben ona bakarım. Oy için şehitlerin kanına girmek bu kadar normal gözüküyor yani

O yüzden yüksek oy alacak yandaş anketler bile kemali önde gösteriyor.
Önde olması önemli değil ki hocam. Seçenek olarak iyi değil. Ama bana soracak olsan yine de ona oy verirdim.

Önde olması önemli değil ki hocam. Seçenek olarak iyi değil. Ama bana soracak olsan yine de ona oy verirdim.
Rte tekrar iktidar olursa gönderilmesi zor olur ve bir daha seçim olmayabilir Kılıçdaroğlu iktidar olursa gönderilmesi kolay olur bence.

La olum gelende aynı gidende aynı niye bu kadar cok takıyonuz la bu secimi

Rte tekrar iktidar olursa gönderilmesi zor olur ve bir daha seçim olmayabilir Kılıçdaroğlu iktidar olursa gönderilmesi kolay olur bence.
Mantığa bak :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Artık bir şey demicem hocam
Zaten sürekli kendinizle çelişiyorsunuz hocam. Teröre karşıyız diyip terörün babasını savunuyorsunuz. Bunlar bir şey yapmıyor diyip hiçbir düzgün vaadi olmayanı savunuyorsunuz

Şu müzikle sahilde tur atacağım. Ardından sabaha kadar metal devam

Screenshot_2023-04-08-05-58-46-105_com.android.chrome.jpg
Konuyu okurken yediğim reklam:

Sabahında işe gitmeyip kutlama yapacağım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,535
Üyeler