DoğukanYzc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 606
Arkadaşlar 100 Tl'ye kadar mousepad önerebilecek var mı acaba ? HP Omen mousepad'ı vardı bir aralar ama artık göremiyorum. Bim'de satılıyordu.
Bu çok koku yapıyor ya full kumaş daha iyiDaha yeni bunu aldım. 5-6 gündür kullanıyorum. Bu boyutta daha iyisi yok uygun fiyata. Zaten akakçeden aratırsan genel olarak en çok satılan mousepadlerde ilk 3 de. Şu anlık memnunum dikişleri falan sağlam. İlk 3 gün koku vardı. O da geçti sayılır. Cs go, PUBG desenli olanları da var ama onlar genelde 70*30 cm boyutta. 90*40 bence daha mantıklı eğer masan genişse. Hem klavye hem mouse için fazla fazla yer var.
![]()
Razer Goliathus Büyük Boy Mouse Pad 90 x 40 CM Fiyatları ve Özellikleri
Razer Goliathus Büyük Boy Mouse Pad 90 x 40 CM en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Dediğim gibi hocam ilk 3 gün koku vardı. Şu an burnunu mousepade sürtmediğin sürece koku yaymıyor. Daha öncesinde de bu modellerden kullandım. 10 güne kokusu full gidiyor, hiçbir şey kokmuyor.Bu çok koku yapıyor ya full kumaş daha iyi
çıkarım hocam60 daha çıkmaz mı