Klavye önerisi max 800₺

deniz123

80+
Reaksiyon skoru
50
Merhaba ben klavye almayı düşünüyorum ama bütçem max 800₺ ve bulamıyorum düzgün bir şey yardımcı olur musunuz

800 lira fazla klavye için
700 tl asus cerberus
400 tl rampage ultimate
340 tl gamepower saber

Çok teşekkür ederim ben hyperx alloy origins core düşünüyorum ama teknosada 750₺ di ama şuan stoklarda yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

En ucuzu da itopyada 820₺ Sence gelir mi stoklara

https://m.n11.com/gamepower-warlock...6_kGqV8U_DtJAPHvmyJybV-pzo1yt0oRoCiKwQAvD_BwE
Bunun üstündeki klavyeler bence gereksiz 800tl ye işlemci alınıyor işlemci ne klavyesi hocam 😆
Gamepower düşünmüyorum

https://m.n11.com/gamepower-warlock...6_kGqV8U_DtJAPHvmyJybV-pzo1yt0oRoCiKwQAvD_BwE
Bunun üstündeki klavyeler bence gereksiz 800tl ye işlemci alınıyor işlemci ne klavyesi hocam 😆
Kronik sorunlu bir klavye atmışsın ne güzel. Sorgulamamak lazım insanların bütçesini. Benim önerim Corsair Strafe bu arada o fiyatta gerçekten alınabilecek en iyi klavyelerden birisidir. Malzeme kalitesi RGBsi yazılımı zaten corsair kullanan birisi olarak yazılımı en iyi markalardan birisidir.

Kronik sorunlu bir klavye atmışsın ne güzel. Sorgulamamak lazım insanların bütçesini. Benim önerim Corsair Strafe bu arada o fiyatta gerçekten alınabilecek en iyi klavyelerden birisidir. Malzeme kalitesi RGBsi yazılımı zaten corsair kullanan birisi olarak yazılımı en iyi markalardan birisidir.
Warlock ta ne gibi bir kronik sorun var hocam?

:D? Arkadaşımda var ve alakası yok.
Herkese denk gelecek değil fakat forumlara baktığımda kullananların çok büyük kısmı bu sorunu yaşamış. Pek güvenmiyorum o modele açıkcası.

Ona para vereceğine açıkcası RGBden vazgeçerim içinde cherry mx red switch olan (uzun süredir stoklara gelmiyor çok kısa bir dönem ülkemizde olan) Gigabyte Force K83'e verebilirim ama stoklarda yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,764
Üyeler
198,626
Son üye
tcg00

Geri