Teşekkür ederim. Hocam sahibinden de fiyatlar baya düşmüş durumda 3070ti 3080 ti hangi testleri yaptırıp alınır ve Max kaç derece olması lazım siz bu konular da bilgilisiniz.2070. 4100 liraya RX 6600XT alırsın. Hatta belki daha aşağısına. 6600XT ise 2070 Supere denk ve daha az yakıyor 5700xt den BAYA
Furmark-3dmark timespy.Teşekkür ederim. Hocam sahibinden de fiyatlar baya düşmüş durumda 3070ti 3080 ti hangi testleri yaptırıp alınır ve Max kaç derece olması lazım siz bu konular da bilgilisiniz.
Çok teşekkür ederim. Şimdi birisiyle konuştum Asus tuf 3080ti 7200 TL test yapıp atacak 7000 TL ye bırakır diye ümit ediyorum.Furmark-3dmark timespy.
Derece değişir de fan hızı çok yüksek olmadan 75 dereceyi geçmeyen her kart alınır bence.
Beleş bu arada dikkat et o paraya 3080 yok normalde dolandırıcı olabilirÇok teşekkür ederim. Şimdi birisiyle konuştum Asus tuf 3080ti 7200 TL test yapıp atacak 7000 TL ye bırakır diye ümit ediyorum.
İstanbulda mı oturuyorsunuz hocam param güvende ile mi satın aldı elden mi yoksa?Hocam arkadaş kartı aldı. Test yaptık hiç bir sokıntı çıkmadı Allah'a şükür.
Gol atmışssınız o zaman kutlamasını yapınHocam arkadaş kartı aldı. Test yaptık hiç bir sokıntı çıkmadı Allah'a şükür.
Hocam karşı taraf da yakın olduğu için. Gidip elden aldık testleri yapıp. Evet İstanbul'da oturuyoruz.İstanbulda mı oturuyorsunuz hocam param güvende ile mi satın aldı elden mi yoksa?
Ben de ekran kartı alacağım da bulunduğum yerde pek ekran kartı satan kişi yok sıfır alcaktım ancak vazgeçtim bu fiyatları görünce.
Valla tam 90a bir gool olduGol atmışssınız o zaman kutlamasını yapın![]()