Razer Battle Bundle 1359 TL

keedy

80+
Reaksiyon skoru
179

Blackshark V2X , DeathAdder V2 , Mousepad içeriyor.

Açıklamadaki görseldeki ürün farklı verilmiş. Almadan önce aklınızda bulunsun!

Ürün içeriği ise:

• Ürün içeriği
  • Mouse: DeathAdder V2
  • Kulaklık: BlackShark V2
  • Mouse Pad: Gigantus V2 M
Olarak belirtilmiş.

Ekler

• indir.jpg
    indir.jpg
    100 KB · Hit: 119
Son düzenleme:
Kullananlar alsın.

Bunun konusu vardı daha yeni, sahte diyordular ürünler için.

Bunun konusu vardı daha yeni, sahte diyordular ürünler için.
Aynı satıcıdan almış bir kullanıcın yorumu şöyle:

Ürün orijinal o konuda şüpheniz olmasın ürün içinden 7.1 aktivasyon kodu çıkmıyor haberiniz olsun ucuz olma sebebi de budur bence ama sorun değil razer sitesinden kulaklığın seri numarasını girerek sisteme kayıt olup aktivasyon kodu alabiliyorsunuz ben aldım aktif ettim ve suan 7.1 surround ses teknolojisini gayette kullanıyorum.

la bi kerede kablosuz mouse kulaklık satsalar böyle

İthalatçı garantili ürün almayın. Garantisi benim diyorlar.

Aynı satıcıdan almış bir kullanıcın yorumu şöyle:

Ürün orijinal o konuda şüpheniz olmasın ürün içinden 7.1 aktivasyon kodu çıkmıyor haberiniz olsun ucuz olma sebebi de budur bence ama sorun değil razer sitesinden kulaklığın seri numarasını girerek sisteme kayıt olup aktivasyon kodu alabiliyorsunuz ben aldım aktif ettim ve suan 7.1 surround ses teknolojisini gayette kullanıyorum.
Valla diğer konunun yalancısıyım ben ama dediklerine göre normalde jak girişli olan blackshark v2 x bu yolladıkları kutuda usb imiş. Soru cevap kısmında da satıcı usb girişlidir diye cevaplıyormuş. V2 x in usb bağlantılı versiyonu var mı bilmiyorum.

Arkadaşlar ürünün açıklamasında verilen görsel farklı. Yorumlar ise olumlu. Almadan önce aklınızda bulunsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla diğer konunun yalancısıyım ben ama dediklerine göre normalde jak girişli olan blackshark v2 x bu yolladıkları kutuda usb imiş. Soru cevap kısmında da satıcı usb girişlidir diye cevaplıyormuş. V2 x in usb bağlantılı versiyonu var mı bilmiyorum.
Siz haklı olabilirsiniz. Alacakların almadan önce dikkat etmesi lazım.

İhtiyacım olsa alırdım. Güzel ürünler, güzel fiyat.

İlanda verilen ürün kodunu arattığımızda şu video çıkıyor. Almayı düşünenler baksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,389
Üyeler
197,887
Son üye
Kyut
Geri