- Reaksiyon skoru
- 33
Rtx 4060 100w sizce 1080p oyunculukta kaç sene ömrü olur?(dlss 3.0 ile 1080p low ayarlar 60fps e kadar)
hocam millet 1060 la oynuyor halaRtx 4060 100w sizce 1080p oyunculukta kaç sene ömrü olur?
Üniversite yazılım mühendisliği öğrencisiyim hocam laptop aldım uzun yıllar benimle yinede teşekkürlerhocam millet 1060 da oynuyor halabu kadar ince hesaplara gerek yok bence teknoloji gelişiyor yeni bişey çıkar hoşuna gider eldekini satar onu alırsın bişeyler yaparsın ömürlük duracak gibi hesaplar yapmak çok mantıklı değil bence. Hele 4060 a ihtiyacın yoksa kesinlikle alma derim 1080p diyorsun 2060 bile işini görecektir o zaman. 4060 la aradaki fiyat farkını altı altına yatır dursun kenarda sistemi yükselteceğin zaman 2060 yı satar altını bozar ne istiyorsan onu alırsın hemde sıfır garantili eskimemiş bir ürün kullanmış olursun
Hem katılıyorum hem katılmıyorum. 10 yıl götürür ama rahat değil. Ayrıca işe girerseniz zaten laptop almak bir sorun olmaz.10yıl rahat goturur la
5-6 yıl temizinden bana mısın demez kısaca cevabımı aldım hocam eyw rtx 2060 çıkalı 4 yıl olduğunu farz edersekHem katılıyorum hem katılmıyorum. 10 yıl götürür ama rahat değil. Ayrıca işe girerseniz zaten laptop almak bir sorun olmaz.
Hocam bakımlı ile süper bakımlı arasında nasıl bir fark varbakımsız 3 yıl bakımlı 5 yıl süper bakımlı 11 yıl
Metal thermal macun +soğutucu ile kullanmaktır bence GTX 760tan geçmiş biri olarak bu sistem uzay mekiği gb gelicek olsa gerekHocam bakımlı ile süper bakımlı arasında nasıl bir fark var