Hawk Fab V6 vs xDrive 15'li

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Bütçe
4300

hangisi kullanan varsa yorumları bekliyorum.

2sini karşılaştırmak biraz saçma. Birisi deri birisi kumaş. Sistem olarak hangisi iyi bilmiyorum lakin kumaş her zaman tercihimdir.

hawk
al daha iyi o modelden

hocam ayın 15'inde alacağım mümkünse bana deneyimlerinizden bahsedermisiniz +ları -leri nelerdir?
koltukta yatıyorum diyebilirim memnun kalmadığım tek şey bel yastığı araya kaçabiliyor kaçmasa iyimiş onun dışında kolçakları plastik de değil içi dolu sert bir şey ezilme yaptı biraz ama görüntü de ya da kullanımda sorun yok ben genel olarak memnunum koltuktan tekrar olsa herhalde hawk alırdım 3500 e almıştım taksitle ama fiyatı artmadı 2 gün önce 3400 tl falandı takip ederseniz yakalarsınız kesin

koltukta yatıyorum diyebilirim memnun kalmadığım tek şey bel yastığı araya kaçabiliyor kaçmasa iyimiş onun dışında kolçakları plastik de değil içi dolu sert bir şey ezilme yaptı biraz ama görüntü de ya da kullanımda sorun yok ben genel olarak memnunum koltuktan tekrar olsa herhalde hawk alırdım 3500 e almıştım taksitle ama fiyatı artmadı 2 gün önce 3400 TL falandı takip ederseniz yakalarsınız kesin
tamam hocam teşekkür ederim alacağım v6 ya da v4 modelini.

koltukta yatıyorum diyebilirim memnun kalmadığım tek şey bel yastığı araya kaçabiliyor kaçmasa iyimiş onun dışında kolçakları plastik de değil içi dolu sert bir şey ezilme yaptı biraz ama görüntü de ya da kullanımda sorun yok ben genel olarak memnunum koltuktan tekrar olsa herhalde hawk alırdım 3500 e almıştım taksitle ama fiyatı artmadı 2 gün önce 3400 TL falandı takip ederseniz yakalarsınız kesin
Hangi modelini öneriyorsunuz tam anlayamadım

hawk alınır hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,431
Üyeler
190,747
Son üye
avsagram
Geri