AnoTHéR.
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
Ben indirdimusta bi dosya buldum xotran mouse için yazılım sanırım da ,dosyayı virüstotalde tarattığımda 2 tane ünlem çıkıyor birisi Kaspersky ne yapmak lazım
Ben indirdimusta bi dosya buldum xotran mouse için yazılım sanırım da ,dosyayı virüstotalde tarattığımda 2 tane ünlem çıkıyor birisi Kaspersky ne yapmak lazım
bir problem çıktı mı ayrıca rgb kontrolü felan mı sağlıyor yazılımı yoksa dpı macro felan mı ayarlıyorsunBen indirdim
Ben almadım dostum mouse bilmiyorum.usta bi dosya buldum xotran mouse için yazılım sanırım da ,dosyayı virüstotalde tarattığımda 2 tane ünlem çıkıyor birisi Kaspersky ne yapmak lazım
O çok iyi değil gibi. Gamepower Icarus, Sendo gibi mouselarda var.Konudan bağımsız sormak istiyorum,
PMW 3325 nasıl bir sensör? @Ckribrahim
bir şey olmadk makro dpı rgb vb varbir problem çıktı mı ayrıca rgb kontrolü felan mı sağlıyor yazılımı yoksa dpı macro felan mı ayarlıyorsun
200 üstü ips ve 30 G gibi bir ivmesi vardı yanlış hatırlamıyorsam, razer deathadder v2 mini ye yakın performans olarak ama onun sensörü bi tık daha iyiKonudan bağımsız sormak istiyorum,
PMW 3325 nasıl bir sensör? @Ckribrahim
Teşekkürler.200 üstü ips ve 30 G gibi bir ivmesi vardı yanlış hatırlamıyorsam, razer deathadder v2 mini ye yakın performans olarak ama onun sensörü bi tık daha iyi
Büyük el için alınır mı arkadaşlar?
Tamamdır teşekkür ederim. Büyük el için yedekte dursun diye önerebileceğiniz bir mouse var mı?Alınmaz.
Mousu nasıl tuttuğunuza bağlı claw tutuyorsanız alınırTamamdır teşekkür ederim. Büyük el için yedekte dursun diye önerebileceğiniz bir mouse var mı?
Çoğunlukla Claw nadiren Palm tutuyorum.Mousu nasıl tuttuğunuza bağlı claw tutuyorsanız alınır