Miraç Tiryaki
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Benim anakartım gigabyte a520m k biosun hangi bölümünden girmem gerekiyorDediğim şekilde yaparsan sorun olmaz.
Benim anakartım gigabyte a520m k biosun hangi bölümünden girmem gerekiyorDediğim şekilde yaparsan sorun olmaz.
Delete tuşu ile BIOS'a gir. Girdikten sonra Advanced Mod aktif olacak. Oradan Tweaker sekmesine girip XMP yazanı Profile 1 yap. Yaptıktan sonra alt tarafta auto ve 3600 MHz göreceksin. Auto yazan kısımı da 3533 MHz yapıp kaydedip çık.Benim anakartım gigabyte a520m k biosun hangi bölümünden girmem gerekiyor
flck değerleri diye bişeyler söyleniyodu o ayarla oynamıyoruz sanırımDelete tuşu ile BIOS'a gir. Girdikten sonra Advanced Mod aktif olacak. Oradan Tweaker sekmesine girip XMP yazanı Profile 1 yap. Yaptıktan sonra alt tarafta auto ve 3600 MHz göreceksin. Auto yazan kısımı da 3533 MHz yapıp kaydedip çık.
O kadar detaylı bilgim yok maalesef. Onlarda auto da kalsın bakalım. Sadece System Memory Multiplier ayarını dediğim gibi 3533 MHz yapın.flck değerleri diye bişeyler söyleniyodu o ayarla oynamıyoruz sanırım
Delete tuşu ile BIOS'a gir. Girdikten sonra Advanced Mod aktif olacak. Oradan Tweaker sekmesine girip XMP yazanı Profile 1 yap. Yaptıktan sonra alt tarafta auto ve 3600 MHz göreceksin. Auto yazan kısımı da 3533 MHz yapıp kaydedip çık.
3600 de 36.00 yazıyor autoyuda 35.33 mü yapacağımDelete tuşu ile BIOS'a gir. Girdikten sonra Advanced Mod aktif olacak. Oradan Tweaker sekmesine girip XMP yazanı Profile 1 yap. Yaptıktan sonra alt tarafta auto ve 3600 MHz göreceksin. Auto yazan kısımı da 3533 MHz yapıp kaydedip çık.
Aynen 35.33 yapacaksın.3600 de 36.00 yazıyor autoyuda 35.33 mü yapacağım
Hocam Allah razı olsun değişti adamın dibisin çok teşekkür ederim kralsın.Aynen 35.33 yapacaksın.
Ben ayarlıyorum eski haline çekiyor nerde hata yapıyorumAynen 35.33 yapacaksın.
Ayarları yaptıktan sonra fotoğraf atar mısın?Ben ayarlıyorum eski haline çekiyor nerde hata yapıyorum
Ayarları yaptıktan sonra fotoğraf atar mısın?
Olmuş hocam.