❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

Hocam sorun deyil drirayviri yukleyemiyoz bu herturlu yüklenecek ama nasıl yuklicen bilmiyom herşeyi denedik
Cihaz yeni olduğu için çoğu kişide o sorun var başka model adıyla gözüküyormus onu yükle önceki sayfalarda vardı adı.Baska bir sıkıntı vs varmı cihazda

Cihaz bugün öğlen elime geldi win10 da driver sıkıntısı var ama 11 de sıkıntı yok birkaç sayfa geride ön izlenimlerimi yazdım

Cihaz bugün öğlen elime geldi win10 da driver sıkıntısı var ama 11 de sıkıntı yok birkaç sayfa geride ön izlenimlerimi yazdım
Onu okudum suanlik iade etmeyi düşünmüyorum ama yinede yarın gün içinde denersen görüşlerini bildirirmisin performansını

Ben de siparişimi geçtim,içinden çıkan rami satacağım direkt,ilgilenen varsa yazabilir.

Dolby Atmos u enable yapabilen var mı? Ne yaptıysam açamadım.

ASUS'un kendi sitesinde model numarasi olarak degil de A15'in tum modellerinin istatistikleri yaziyor. İcindeki ekran karti 140 watt olamaz cunku 4050 modelleri maximum 130 (115+15) watt destekliyor. Ona gore alin derim.

Geri