❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming A15 - RTX 4050 Ryzen 7 7735HS 8 GB RAM - 21.099 TL

windows 10 falan kurmadan win11 iso indirdim rufus ile usb aktardım uefi kurulum yaptım herhangi bir sorun yaşamadım ben, sen win10 da mı işlem yapmaya calısıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
eğer muxdan rtx 4050'i seçtiyseniz dahili gpu driver'ı yüklenemez bu masaüstündede böyle olağan bişey ztn. harici kart takılıyken dahili yükletmiyor dogru driver bulsan bile yaptırmaz.. dahili gpuya geçin windows otomatik kuracaktır bile.
edit: windows 10 kurmaya calısmayın bosuna ugrasmayın driver olmayabilir benimde w11 tabletim var w10da aynı şeyi kurdurmuyor cihaz orj w11 oldugu icin yaptırmıyo

yaptim hocam olmuyor resmi sitedende yaptım ondanda yaptım uygulamayükledim yaptım yok olmuyor
Baştan temiz kurulum yap dostum o zaman dediğin gibi windows 11 i tekrardan kur ilk önce windows ayarlarından updateleri bitir en son kurulmayan bişey kalırsa geforce experience den denersin tekrar.

Baştan temiz kurulum yap dostum o zaman dediğin gibi windows 11 i tekrardan kur ilk önce windows ayarlarından updateleri bitir en son kurulmayan bişey kalırsa geforce experience den denersin tekrar.
suan usb aktarıyom umarım olur bu arada benım leptopta ısık sızması var galıba cok az

suan usb aktarıyom umarım olur bu arada benım leptopta ısık sızması var galıba cok az
bilgisayar açılırken ekranın alt kısmında bende fark ettim çok problem değil bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer muxdan rtx 4050'i seçtiyseniz dahili gpu driver'ı yüklenemez bu masaüstündede böyle olağan bişey ztn. harici kart takılıyken dahili yükletmiyor dogru driver bulsan bile yaptırmaz.. dahili gpuya geçin windows otomatik kuracaktır bile.
edit: windows 10 kurmaya calısmayın bosuna ugrasmayın driver olmayabilir benimde w11 tabletim var w10da aynı şeyi kurdurmuyor cihaz orj w11 oldugu icin yaptırmıyo
dostum devre dışı bıraktım ama temeli kuramadım bu konuda yardımcı olru musun ayrıca bende bluetooth da kurulmamış :)

Son düzenleme:
ASUS'un kendi sitesinde model numarasi olarak degil de A15'in tum modellerinin istatistikleri yaziyor. İcindeki ekran karti 140 watt olamaz cunku 4050 modelleri maximum 130 (115+15) watt destekliyor. Ona gore alin derim.
Kardeşim insanlar inceleme videosunda bile 140w demis

Benim siparişimde dün ulaştı win 10 üzerinden sorunsuz kullanıyorum tek sorun amd driverını manuel indirip kurdum windows veya myasus üzerinden bulup kurmuyor.

Evet hocam bana da serviste taktırmazsanız garanti dışı kalıyor dediler. Ram değiştiren diğer arkadaşlar ne der bu konuda?
Bendede asus tuf gaming f15 modeli var asus'un servisini aradığımda takabilirsiniz sorun yok demişti.
Bu modelde neden garanti dışı kalıyor acaba?

Aha oldu sonunda oldu bu uygulamayı yükleyip ultimate yaptım göründü sonunda ya aglicam abi format filan kortarmiyor
IMG20230415171626.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,090
Üyeler
186,452
Son üye
yakalan54
Geri