Yardım 1000₺ Altı Gaming Kulaklık Önerisi

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Bütçe
1000
Merhabalar sevgili dostlarım,
Bir kulaklık almayı planlıyorum ve aradığım özellikler şunlardır:

1- Kablolu veya kablosuz farketmeksizin hafif olması
2- Mikrofon kalitesinin iyi olması
3- Padlerinin deri değil kumaş olması (Steelseries Arctis serisi tarzında)
4- RGB olmasına gerek yok (olmaması daha iyi olur hatta)

Bu 3 özelliğin bulunması benim için yeterlidir.
Son olarak kaliteli markalardan ürün almak istiyorum.
Yani Gamepower, Rampage gibi markalardan kulaklık almak istemiyorum çünkü ileri zamanlarda cızırtı sorunları baş veriyor.

NOT: Kulaklık illa ''Sıfır'' olmasına gerek yok. Uygun marka ve modelin ''2. eli'' ni de önerebilirsiniz.

7.1 oyuncu kulaklığı için ben de takip edeceğim konuyu.

Razer Blachshark v2 nasıldır arkadaşlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

7.1 oyuncu kulaklığı için ben de takip edeceğim konuyu.
Siz hiç araştırdınız mı hocam?

Son düzenleme:
Blackshark var benim de aklımda. Mouse da razer hem uyumlu olur hem de kaliteli geldi gözüme. Ama onun dışında çok bir şey göremedim beklemedeyim ben de.

Blackshark var benim de aklımda. Mouse da razer hem uyumlu olur hem de kaliteli geldi gözüme. Ama onun dışında çok bir şey göremedim beklemedeyim ben de.
Set olması açısından güzel bir seçim olabilir ama şahsen ben o kadar para edeceğini düşünmüyorum.
Ek olarak benim açımdan eksi özellikleri de var maalesef...

razer blackshark v2x kullanıyorum gayet memnunum mikrofonu gayet iyi bana kalırsa bir eksi özelliği kulaklığı boynuna koyunca demirleri biraz acıtıyor ama çokta eksi sayılmaz bence çıkar masaya koy

hocam bende fujin vardı pedleri cok yıprandı kardeşime pasladım memnundum şuan voldon var dip ses var ancak takmıyorum (ekran kartı coil whine yeterince sinir bozucu) :)
O tür markaların bir zaman sonra dip ses sorunu çok meşhurdur hocam.

razer blackshark v2x kullanıyorum gayet memnunum mikrofonu gayet iyi bana kalırsa bir eksi özelliği kulaklığı boynuna koyunca demirleri biraz acıtıyor ama çokta eksi sayılmaz bence çıkar masaya koy
O dert aslında benim için hocam ama şimdi ben çok daha kaliteli kulaklıktan ona geçmek istemiyorum açıkçası :(

O tür markaların bir zaman sonra dip ses sorunu çok meşhurdur hocam.

O dert aslında benim için hocam ama şimdi ben çok daha kaliteli kulaklıktan ona geçmek istemiyorum açıkçası :(
kulaklığınız ne hocam ?

Geri