FronX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,684
Aynen bana da güzel durur gibi geldisen bilirsin en ön tarafa da yakışır bence
onu alınca cüzdanda 10 lira kalıyo usps var mı bildiğin o civarlara
Aynen bana da güzel durur gibi geldisen bilirsin en ön tarafa da yakışır bence
prizma kasaları daha çok hype'lıŞimdi bu iki kasanın fiyatı aynı ama birinden 48k diğerinden 80k adet satışta az olan mantıken ileride daha değerli olmaz mı diye düşünüyorum onun dışında bir de tehlikeli bölgenin içindeki ak ve awp skinleri çok güzel ve pahalı. Hangisi mantıklı acaba kasa sayısı mı yoksa içindeki skinin şuanki fiyatının çok olması mı
Alıntıyı görüntüle
neye göre ama birinden pazarda az var diğerinden çok. birinin içindeki skin daha pahalı diğerindeki ucuzprizma kasaları daha çok hype'lı
bilmiyorum hocam. danger zone kasası daha güzel gözükebilir ama csgonun değişik topluluğu prizma seviyor.neye göre ama birinden pazarda az var diğerinden çok. birinin içindeki skin daha pahalı diğerindeki ucuz
bence majorü bekle yani 1 mayısı o ara coinler falan gelir onlara yatırım yaparsınelimde 32 tane kasa var satıp skin mi çeksem bekleteyim mi
ara coin ne oluyorbence majorü bekle yani 1 mayısı o ara coinler falan gelir onlara yatırım yaparsın
o ara yani o sıra coin gelir demek istedim major coinleri çıkacakara coin ne oluyor
kapsül falan mıo ara yani o sıra coin gelir demek istedim major coinleri çıkacak
dostum ben de tam bilmiyorum ilk defa gireceğim major yatırımı içine . ama bi pass veriyor sen de görevleri tamamladıkça coin kazanıyorsun diye biliyorumkapsül falan mı
Mor çiçekli bişey vardı ona bi bak istersenAynen bana da güzel durur gibi geldi
Black lotusmuş fiyatı artmış :/Aynen bana da güzel durur gibi geldi
bendede aynı durum bi ara 30 kasa vardı 1 tlden okutmuştum hepsini sot almıştım şuan min 20 max 100 gidiyolarZamanında envanterimde 70 e yakın kasa vardı hepsini 70 kuruş - 1 TL arası sattım şuan en ucuzu 70 TL den gidiyor.