İşlemci Sıcaklığı 7700x

yzb.price

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar, sistemi topladım sistemde toplam 14 fan var 2 tanesi 200mm kalanı 120mm
İşlemcim r7 7700x
Anakart msi pro x670p wifi
Sıvı soğutma arctic freezer 360mm argb
Bios ekranında işlemci sıcaklığım ilk çalısmqda 40 derece gösterdi , anakart sıcaklığım ise 32 derece. Bu değerler belirttiğim özelliklere normal mi?

Kasa modeli ne o da önemli. Warcry gibi bir kasaysa istersen 500 tane fan koy yine bir AP201 etmez.

Onun dışında yükteki sıcaklık önemli. Boştaki sıcaklığı genellikle etkileyen şey oda sıcaklığı.

Kasa modeli ne o da önemli. Warcry gibi bir kasaysa istersen 500 tane fan koy yine bir AP201 etmez.

Onun dışında yükteki sıcaklık önemli. Boştaki sıcaklığı genellikle etkileyen şey oda sıcaklığı.
Kasa haf 700 hocam hava akışı mükemmel, değerleri bilmediğim için soruyorum, windows dahi kurulu degil ilk çalıstırını yaptı sistem. 40 derece normal mi cpu için merak ettim anakart 32 dereceydi dediğim gibi

Anakart için normal ama CPU bir tık yüksek. Yükte bakın birde tekrardan. Yükte karşılaştırmak daha mantıklı. Çünkü boştayken sıvı soğutma çalışmaz adam akıllı.

Anakart için normal ama CPU bir tık yüksek. Yükte bakın birde tekrardan. Yükte karşılaştırmak daha mantıklı. Çünkü boştayken sıvı soğutma çalışmaz adam akıllı.
Tamamdir hocam yükte derken herhangi bir test mi?

Sıcaklık değerin normal, 7000 serisi önceki serilere göre daha sıcak çalışıyor

Geri