Aslan_Akbey
80+

- Reaksiyon skoru
 - 16

Ayrı hesaplar hocam nasıl aynı çıksın?Okuldaki google ile evdeki google aynı google çıkmasın?
Hocam şöyle eşitleme olduğu zaman google geçmişi de aynı çıkması gerekmiyor mu? Ama google geçmişleri aynı değil.birbirine eşitleme yapmış olabilir misin çünkü başka türlü olmaz bu
eşitlemeninde seçenekleri var şifreleri eşitle vs. diyeHocam şöyle eşitleme olduğu zaman google geçmişi de aynı çıkması gerekmiyor mu? Ama google geçmişleri aynı değil.
Hocam peki eşitleyip eşitmediğime nasıl bakabilirim ? Çünkü ben zamanın da yeni profil açtım diye hatırlıyorum.eşitlemeninde seçenekleri var şifreleri eşitle vs. diye
Bilmiyorum hocam o kısmı biraz seçenekleri kurcalaHocam peki eşitleyip eşitmediğime nasıl bakabilirim ? Çünkü ben zamanın da yeni profil açtım diye hatırlıyorum.
Hocam 1 haftadır kurcalıyorum bulamadım. Bir de mesela iki hesapta aynı olmayan şifreler var. Üstüne mesela aynı olanlar da birinin e postası y ile başlarken diğeri Y ile başlıyor aynı değil yani çözemedim bu durumu?Bilmiyorum hocam o kısmı biraz seçenekleri kurcala