1 egzos 1 tane de ön fanla geliyor olması lazım. Ben ekstra 2 fan daha ekledim öne.Dostlar selamlar herkese iyi bayramlar sorum başlıkta ki gibi H7 Flow için extra fan almam gerekiyor mu yoksa kasanın içinde hazır mı geliyor? Bir de eğer extra fan lazımsa en uygun nzxt fan nereden bulurum?
Sistemim güçlü hocam o yüzden fan alacağım burada ki kasayı öneren arkadaşlar extra 2 adet fan da alman lazım demediler o yüzden alıyorum.Öyle çok üst seviye, ısınan bir sistemin falan yoksa toplam 2 fan yetiyor.
Ya da ekran kartın 85'ler çıkmıyorsaÖyle çok üst seviye, ısınan bir sistemin falan yoksa toplam 2 fan yetiyor.
Baya tuzlu fanlar ama çok şıklar özellikle kasanla güzel uyumlu olacaklarını düşünüyorum.Hocam nereden aldınız fanları beyaz almam lazım rgb
Bende eski siyah corsair.Hocam nereden aldınız fanları beyaz almam lazım rgb
hocam bu fiyat neymiş gider nzxt h5 flow alırım 2 tane 12cm fan çıkıyor kasayı satarım daha iyi fiyat aşırı uçuk benceBaya tuzlu fanlar ama çok şıklar özellikle kasanla güzel uyumlu olacaklarını düşünüyorum.
2 model daha ekledim onlara da bakabilirsin bu arada nereye konumlandıracaksın fanları ona göre de değişir ve sıvı soğutucun var mı?Orijinal fanları ile aynı değil mi hocam? Bir de kontrolcü kasanın kendisinde var mı?