- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,560
Anakartında ARGB yuvası yok mu?
Anakartım daha gelmedi hocam modeli söyleyim ASUS ROG STRIX B550-AAnakartında ARGB yuvası yok mu?
Bu nasıl hocam?Hiç bilmiyorum hocam ama deepcool sağlam marka genel olarak incelemelerine bakmakta fayda var
CM fan alma üzülürsün muhtemelen.Anakartım daha gelmedi hocam modeli söyleyim ASUS ROG STRIX B550-A
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu nasıl hocam?
Hayallerimi gerçekleştirmeyi seviyorum hocam o görüntüsü o estetikliği o şıklığı.. Ufak bedeller ödüyoruz maalesef yapacak bir şey yok.Türkiye'de beyaz sistem bu yüzden toplanmıyor işte, doğru dürüst parça yok olanların da fiyatları evlere şenlik...
Hocam iki seçeneğim var ya kontrolcü dahil NZXT fan alacağım 2 adet kalan 2 adet fanı sonra alacağım ya da 4 adet Silverstone alacağım param olunca da NZXT fan alıp bunları satacağım hangisi mantıklı bide hava akış performansı ne kadar iyi?PTTAVM: SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED Beyaz 12cm Fan (SST-AB120RW-ARGB)
SilverStone Air Blazer 120RW ARGB LED Beyaz 12cm Fan (SST-AB120RW-ARGB)www.pttavm.com
Bunu alabilirsin, kontrolcü gerekmiyor aslında çünkü bunların ARGB'leri birbirine bağlanabiliyor.
Silverstone olan fanlar daha performanslı.Hayallerimi gerçekleştirmeyi seviyorum hocam o görüntüsü o estetikliği o şıklığı.. Ufak bedeller ödüyoruz maalesef yapacak bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam iki seçeneğim var ya kontrolcü dahil NZXT fan alacağım 2 adet kalan 2 adet fanı sonra alacağım ya da 4 adet Silverstone alacağım param olunca da NZXT fan alıp bunları satacağım hangisi mantıklı bide hava akış performansı ne kadar iyi?
Kolay be bir şeyi yokMontajını nasıl yapacağım peki kablolama esnasında kriz geçirmemek için ufak trickler var mı![]()
Armoury Crate.ARGB’leri birbirine bağlamam yeterli o zaman değil mi kontrolcüye gerek yok sync işini nasıl halledebilirim hocam?