Ders çalışma isteği nasıl artırılır?

Kerim Efe888

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
69
8.sınıf öğrencisiyim sınava kaldı 40 gün üstelik sınav doğum günümde yapılacak hiç ders çalışma isteğim yok bu zamana kadar hiçbir şey yapmadım desem yeridir max 350 alıyorum hedeflerdiğim lise 392 istiyor net 400 yapmam lazım 7-8 soru çözüyorum sonra canım sıkılıyor telefona bakıyorum. telefona bakıncada vicdan azabı yaşıyorum ama bir şey bırakmamı engelliyor 1 saat geçiyor tekrar geçiyorum bu olayların aynısı olur. Resmen paradoksa giriyorum.

8.sınıf öğrencisiyim sınava kaldı 40 gün üstelik sınav doğum günümde yapılacak hiç ders çalışma isteğim yok bu zamana kadar hiçbir şey yapmadım desem yeridir max 350 alıyorum hedeflerdiğim lise 392 istiyor net 400 yapmam lazım 7-8 soru çözüyorum sonra canım sıkılıyor telefona bakıyorum. telefona bakıncada vicdan azabı yaşıyorum ama bir şey bırakmamı engelliyor 1 saat geçiyor tekrar geçiyorum bu olayların aynısı olur. Resmen paradoksa giriyorum.
Sınav kolay olacak bu sene o yüzden șimdiki puanının daha üstünde alabilirsin ama bașarı artacağı için bir șey değișmeyecek.40 günde matematik gibi bir dersden arttırabileceğin max net 1 veya 2 dir brom.Kendine bașka bir yol çiz veya öteki derslerine aban onları hallet.

LGS düşündüğün kadar zor değil bence, geçmiş tecrübelerime dayanarak söylüyorum.
tabii ki yapabildiğin ders ve soruları yapmaya çalış, zor olanları çoğu kişi sınavda yapamayacak.
400 Civarı alırsın diye düşünüyorum verimli çalışma ile, her gün çalışman şart değil ama konuları bitir illaki.

valla ben inanmıyorum kolay olucağına 2020 lgs dede çocukları zorlamıyacaz dediler gördük ne olduğunu

Matematiğinizi sağlamlastırın, Genelde Geçis sınavlarında büyük yararı oluyor.

Ben de de ders calısmama durumu var, Pomodoro Kullanıyorum bana iyi geliyor disiplinli olmamı sağlıyor site olarak Pomofocus.io iyidir.

telefonunu veline ver sınava kadarda sana vermemesi için tembih et. Bu saatten sonra matematik falan çalışılmaz İnp/din/fen gibi derslerden eksiklerini tamamlayarak netini artırabilirsin. Sonra 20 gün full denemeye aban

telefonunu veline ver sınava kadarda sana vermemesi için tembih et. Bu saatten sonra matematik falan çalışılmaz İnp/din/fen gibi derslerden eksiklerini tamamlayarak netini artırabilirsin. Sonra 20 gün full denemeye aban
ing dışında diğerleri iyi fen orta mat sıkıntı

ing dışında diğerleri iyi fen orta mat sıkıntı
Bnde lgs ogrencisiyim bı bakıyorum 389/400 arası bı bakıyorum 342 çekmişim moralim bozuluyor (ders çalışmam sadece okulda hocayı dinlerim pek dersle ilgilenmem) arkadaşın olursa yaninda ders çalışan motivasyon olur sınıftan birkaç kızla takıldım çok iyi gidiyor dedim ama sorun hep bn ona soruyordum ve bn ondan daha çok netlerim ve daha yüksek ortlamam vardı (aşk mevzusu döndü yalan ) kız iyi de çevreden dolayı yanıma oturdu diye illa sevgilimi olacak yani böyle herşeyi başka yere getiren ortam yoksa karşı cinsten birkaç yakın arkadaşın olsun

Bnde lgs ogrencisiyim bı bakıyorum 389/400 arası bı bakıyorum 342 çekmişim moralim bozuluyor (ders çalışmam sadece okulda hocayı dinlerim pek dersle ilgilenmem) arkadaşın olursa yaninda ders çalışan motivasyon olur sınıftan birkaç kızla takıldım çok iyi gidiyor dedim ama sorun hep bn ona soruyordum ve bn ondan daha çok netlerim ve daha yüksek ortlamam vardı (aşk mevzusu döndü yalan ) kız iyi de çevreden dolayı yanıma oturdu diye illa sevgilimi olacak yani böyle herşeyi başka yere getiren ortam yoksa karşı cinsten birkaç yakın arkadaşın olsun
tamam hocam .d vadı zatende onlar inek, kız 450 çektim diye ağlıyo daha da moralim bozuluyor.

artmaz kanka güzel bir şey değil ders calısmak bazen erkek olup calısmak gerekir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,706
Üyeler
192,773
Son üye
basritch
Geri