DonanımFikir Moderatör Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 23,965 En İyi Cevap 10 Reaksiyon skoru 36,873 25 Nisan 2023 #66 Durumdan bağımsız kulaklığı ne için aldın, tabii ki ister 80 veya 100 e garanti satılır veya kullanırsın ? contravolta yazmış: Bitmiş olabilir Devamı için tıklayın...
Durumdan bağımsız kulaklığı ne için aldın, tabii ki ister 80 veya 100 e garanti satılır veya kullanırsın ? contravolta yazmış: Bitmiş olabilir Devamı için tıklayın...
C contravolta 80+ Katılım 28 Nisan 2022 Mesajlar 334 Reaksiyon skoru 123 25 Nisan 2023 #67 SelimhanDF yazmış: Durumdan bağımsız kulaklığı ne için aldın, tabii ki ister 80 veya 100 e garanti satılır veya kullanırsın ? Devamı için tıklayın... Kullanmak için
SelimhanDF yazmış: Durumdan bağımsız kulaklığı ne için aldın, tabii ki ister 80 veya 100 e garanti satılır veya kullanırsın ? Devamı için tıklayın... Kullanmak için
K keremk1 80+ Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 278 Reaksiyon skoru 82 25 Nisan 2023 #68 freygasm yazmış: İndirim sabah 10.00da başlıyor ilk alışverişe özel sadece 5TL. Akakçe fiyatı 159TL. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... iyi fiyatlı kampanya yapıyorlar ama kargo rezil ya benim band7 hala istanbul da çarşamba günü kargoya verildi
freygasm yazmış: İndirim sabah 10.00da başlıyor ilk alışverişe özel sadece 5TL. Akakçe fiyatı 159TL. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... iyi fiyatlı kampanya yapıyorlar ama kargo rezil ya benim band7 hala istanbul da çarşamba günü kargoya verildi
Life_is_for_Living 80+ Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 73 Reaksiyon skoru 20 25 Nisan 2023 #69 keremk1 yazmış: iyi fiyatlı kampanya yapıyorlar ama kargo rezil ya benim band7 hala istanbul da çarşamba günü kargoya verildi Devamı için tıklayın... Kargoya verdiyse sitenin suçu yok kargo şirketi suçu olur geç getirirse hangi kargoyla getiriyorlar herkesin ptt mi
keremk1 yazmış: iyi fiyatlı kampanya yapıyorlar ama kargo rezil ya benim band7 hala istanbul da çarşamba günü kargoya verildi Devamı için tıklayın... Kargoya verdiyse sitenin suçu yok kargo şirketi suçu olur geç getirirse hangi kargoyla getiriyorlar herkesin ptt mi
freygasm 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 9,542 Reaksiyon skoru 5,316 25 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #70 keremk1 yazmış: iyi fiyatlı kampanya yapıyorlar ama kargo rezil ya benim band7 hala istanbul da çarşamba günü kargoya verildi Devamı için tıklayın... Ptt kargo ürünü unuttuğunda sürpriz yapar gibi kapını çalmak istiyor galiba, hep geç getiriyor çünkü.
keremk1 yazmış: iyi fiyatlı kampanya yapıyorlar ama kargo rezil ya benim band7 hala istanbul da çarşamba günü kargoya verildi Devamı için tıklayın... Ptt kargo ürünü unuttuğunda sürpriz yapar gibi kapını çalmak istiyor galiba, hep geç getiriyor çünkü.
K keremk1 80+ Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 278 Reaksiyon skoru 82 25 Nisan 2023 #71 h Life_is_for_Living yazmış: Kargoya verdiyse sitenin suçu yok kargo şirketi suçu olur geç getirirse hangi kargoyla getiriyorlar herkesin ptt mi Devamı için tıklayın... hocam özel kargoyla çalışsın ptt neden kullanıyor bu onların suçu Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Nisan 2023 freygasm yazmış: Ptt kargo ürünü unuttuğunda sürpriz yapar gibi kapını çalmak istiyor galiba, hep geç getiriyor çünkü. Devamı için tıklayın... hiç umursamıyorlar çalışanları çok rahat
h Life_is_for_Living yazmış: Kargoya verdiyse sitenin suçu yok kargo şirketi suçu olur geç getirirse hangi kargoyla getiriyorlar herkesin ptt mi Devamı için tıklayın... hocam özel kargoyla çalışsın ptt neden kullanıyor bu onların suçu Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 25 Nisan 2023 freygasm yazmış: Ptt kargo ürünü unuttuğunda sürpriz yapar gibi kapını çalmak istiyor galiba, hep geç getiriyor çünkü. Devamı için tıklayın... hiç umursamıyorlar çalışanları çok rahat