KadirTatli
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Yd 12T alınır mı genelde oyun oynuyorum performans benim için önemli ama kamerada çok kötü olmasın 9.5 civarı yd bulabiliyorum ama kayıt olayları ne oluyor bilmiyorum
Alınmaz mı yanj12T'de kayıt yok.
Sorun olur bence. Sen olmaz diyorsan bir şey diyemem. 11T Pro'ya yönelebilirsin.Alınmaz mı yanj
+4 imei suresi var çift hat o cihazlar sen 12T Al 11T Pro alınmaz 12T daha iyi ekran ve işlemcide sogutmada pubgde 90 88 arası akıcıda HDR 60 FPSe kadar açıyor ultra hd açiyordu sanirim 45 fpsti odaAlınmaz mı yanj
11T proda IMEI daha kötü Direnç ile atılıyor kötü bir usta atsa cihaz çöp en iyi usta atsa bile sıkıntı çıkarır suya toza dayanıklık gider ve cihazın anakartıyla oynuyorlar yapanda insan bir hata yapsa gözünden kaçsa her şey olabilir ve direnç ile IMEI atanların %95 telefonda ısınma sorunu var diyorlar.Sorun olur bence. Sen olmaz diyorsan bir şey diyemem. 11T Pro'ya yönelebilirsin.
gayette alınır IMEI işlerini salla gitsin 4
+4 imei suresi var çift hat o cihazlar sen 12T Al 11T Pro alınmaz 12T daha iyi ekran ve işlemcide sogutmada pubgde 90 88 arası akıcıda HDR 60 FPSe kadar açıyor ultra hd açiyordu sanirim 45 fpsti oda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
11T proda IMEI daha kötü Direnç ile atılıyor kötü bir usta atsa cihaz çöp en iyi usta atsa bile sıkıntı çıkarır suya toza dayanıklık gider ve cihazın anakartıyla oynuyorlar yapanda insan bir hata yapsa gözünden kaçsa her şey olabilir ve direnç ile IMEI atanların %95 telefonda ısınma sorunu var diyorlar.
Rsa kilidi yokmuydu 12T ninAlınır yazılımlada atarsın imei o basit
Onun açması kolayRsa kilidi yokmuydu 12T nin
neyle açılıyor yazılımla falanmı?Onun açması kolay
Öylede açılırda bir program var ben onunla açıyorum kilidineyle açılıyor yazılımla falanmı?
acaba turkıyeden s21fe veya s22 mı alsam dıye dusunuyorumÖylede açılırda bir program var ben onunla açıyorum kilidi
bende onu dusunuyorum ama ailem yd cok almamı ıstemıyor sızce s21fe ıyı mıMi 12 t süper bir telefon tavsiyem o dur