Yukarda yansıtmıyor dediniz tam anlayamadımaynen ben de öyle aldım
Yukarda yansıtmıyor dediniz tam anlayamadımaynen ben de öyle aldım
ha tamamdır şimdi anladım teşekkür ederim .Ekstra olarak vergiyi vs kastetmii sanırım hocam
@Fatih ALEMDAR buna bakabilirsiniz hocamRK ROYAL KLUDGE RK61-US 2.4Ghz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu 60% Mekanik Klavye, 61 Tuşlu Kompakt Klavye, Windows/Mac/Android için Yazılımlı Çalışırken Değiştirilebilir Mavi Anahtarlı Oyun Klavyesi https://www.amazon.com.tr/dp/B0731H35J8?ref_=cm_sw_r_apann_dp_4698Y42R1EMSJHG644QY
Alıntıyı görüntüle
Mavi şalter olanı amazonda indirimde galiba düşünmek isteyen varsa
Fiyatı da güzel fakat blue istemiyorum, kahverengi, sarı, kırmızı tercihimdir. Ayrıca mk61 ile arasında ne farklar var? Ben bluethoot istiyordum zaten, çok iyi.@Fatih ALEMDAR buna bakabilirsiniz hocam
Bluetooth ile fpslerde sıkıntı yaşarsınız, ya 2.4 ghz dongle kullanın ya da kablolu.Fiyatı da güzel fakat blue istemiyorum, kahverengi, sarı, kırmızı tercihimdir. Ayrıca mk61 ile arasında ne farklar var? Ben bluethoot istiyordum zaten, çok iyi.
Fiyatı da güzel fakat blue istemiyorum, kahverengi, sarı, kırmızı tercihimdir. Ayrıca mk61 ile arasında ne farklar var? Ben bluethoot istiyordum zaten, çok iyi.
Varda 1200 1300 civarına denk geliyor öyle çıkabilirim diyorsanız hem amazonda hemde bangoodda bulabilirsiniz. Bluetoothun gecikmesi yüksek olur oyunlarda pek kullanışlı değil 2.4g destekleyenler daha iyi olur ama işin içine 2.4 girince de fiyatlar artıyor.@mandog HOCAMMMMM başka switch modeli yok mu?
Detaylı bilgim yok hocam da ben de uzun zamandır kablosuz Klavye bakıyordum bu fiyatlarda bilindik pek fazla kablosuz Klavye yok maalesef.Veya bunun gibi kaliteli güzel switchi farklı olan Brown, yellow veya red.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
(Bu fiyatlarda)
Bu triple değil sanırım. Ayrıca blue switch.RK ROYAL KLUDGE RK61-US 2.4Ghz Kablosuz/Bluetooth/Kablolu 60% Mekanik Klavye, 61 Tuşlu Kompakt Klavye, Windows/Mac/Android için Yazılımlı Çalışırken Değiştirilebilir Mavi Anahtarlı Oyun Klavyesi https://www.amazon.com.tr/dp/B0731H35J8?ref_=cm_sw_r_apann_dp_4698Y42R1EMSJHG644QY
Alıntıyı görüntüle
Mavi şalter olanı amazonda indirimde galiba düşünmek isteyen varsa
Hocam klavye önerir misiniz?Bu triple değil sanırım. Ayrıca blue switch.