M.2.
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Programlama, yazılımla uğraşan bir arkadaşıma vermiştim. Ara ara RK61 düşünmüyor da değilim...Elinde var mı hala sattın mı?
Programlama, yazılımla uğraşan bir arkadaşıma vermiştim. Ara ara RK61 düşünmüyor da değilim...Elinde var mı hala sattın mı?
Programlama, yazılımla uğraşan bir arkadaşıma vermiştim. Ara ara RK61 düşünmüyor da değilim...
Şimdiden hayırlı olsun...Yine zarara girdik anasını satayım.
Gateron v2 mi bu?Mekanik Klavye için 10 Adet Gateron CAP Anahtar Siyah Kristal V2 Oyun Sessiz Eksen Taktiksel Lineer Özel Ön Yağlanmış SMD RGB Mx Anahtarları
Only US$12.32, buy best 10 pcs gateron cap switch black crystal v2 gaming silent axis tactile linear custom pre lubed smd rgb mx switches for mechanical keyboard sale online store at wholesale price.www.banggood.com
@MuratTheFounderOfGariban @ardaaq Hocam bu switch bu ürüne olur mu biilginiz var mı
İyi yapmışsın ben de kangaroo aldım uyumlu olması lazım seninkiler v2 ise optical ise uymazBilmiyorum hocam önceki aylarda ileride kullanırım diye ücretsiz olarak almıştım duruyor hala. Fotoğrafları işe yararsa atabilirm
Kargo secenegini hangisi aldin
Turkey directli bişey var ya gümrüğü onlar ödüyor onuKargo secenegini hangisi aldin
ya gateron v2 aldım ben de aliexpressten onlar 3/5 pin optical değilGörüntüsünden ayırt edebilir miyim?
Anladım teşekkür ederimTurkey directli bişey var ya gümrüğü onlar ödüyor onu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya gateron v2 aldım ben de aliexpressten onlar 3/5 pin optical değil