Max 760 TL klavye önerisi

AhmetM

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
28
Başlıktaki gibi önerilerinizi bekliyorum:)
kablolu,Q ve mekanik olursa güzel olur bide normal klavye boyutunda olursa daha güzel olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu nasıldır sizce alınır mı?

Son düzenleme:
hocam acaba kablolu klavye var mıdır? :)
pil ile uğraşmak sıkıntı benim için

Outemudan iyi mi iyi kanks yeterli. Ayrıca hotswap var zaten ya bu olacak ya da royal kludge ilk seri ama o da pahalı baya

hocam acaba kablolu klavye var mıdır? :)
pil ile uğraşmak sıkıntı benim için
Hocam pili öyle şıp bitti olmaz merak etme. Bu klavye veli nimet gercekten.

Outemudan iyi mi iyi kanks yeterli. Ayrıca hotswap var zaten ya bu olacak ya da royal kludge ilk seri ama o da pahalı baya

bütçe arttırıp rk61 almak mı mantıklı yoksa bu fazlasıyla iş görür mü kablolu olarak durgod venüs / asus rog scope deluxe kullandım

bütçe arttırıp rk61 almak mı mantıklı yoksa bu fazlasıyla iş görür mü kablolu olarak durgod venüs / asus rog scope deluxe kullandım
Bütçe arttırabiliyorsan Gerek switch kalitesi gerek rgb gerek çok yönlülük rk triple tabiiki daha iyi piyasada ki en iyi customlanabilen klavyelerden. Bu klavyenin en büyük özelliği(magic refinerın) hot swap ile istenilen switchin takılabilmesi,wireless ve bluetooth desteklemesi vs.

hocam peki size güveneceğim :)
bluetooth olarak kullanabiliyor muyuz ?

Evet bluetooth ve 2.4g olarak kullanabiliyorsunuz. 1160 TL'ye çıkarsanız royal kludge triple alabilirsiniz yanında 400 500 liralık mouse da hediye alabiliyorsunuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,217
Üyeler
195,566
Son üye
OblomovTR
Geri