Mcdonald's oyun konusu

Beyler ben köfte dürüm menü alacaktım kodu okuttum çalışan arkadaş kalmadı dedi kodum boşa gitti ne yapmalıyım
Bende okuttum banada kalmadı dediler fakat dedim nasıl yapıcaz boşa gitmemeli dedim, hamburger ekmeğinin içine koydular malzemeleri öyle verdiler menüyü.

Yarının ödülü ne olur ki acaba 😁
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bende okuttum banada kalmadı dediler fakat dedim nasıl yapıcaz boşa gitmemeli dedim, hamburger ekmeğinin içine koydular malzemeleri öyle verdiler menüyü.
Öyle seçeneğim olduğunu bilsem dürüm yerine burger yerdim😅

valla bende öyle diyecektim dün 😅
keşke deseydim boşuna 1 saat yol yürüyüp geldim milkshake ile karnımı doyurdum 😞

Yarının ödülü ne olur ki acaba 😁

Öyle seçeneğim olduğunu bilsem dürüm yerine burger yerdim😅
hocam valla kurabiyeye laf ettiniz ama cidden tadı güzeldi 😋
hanımeller gibi değil bu arada

Kurabiye güzel gerçekten dondurma gibi zaten 27tl fiyatı

keşke deseydim boşuna 1 saat yol yürüyüp geldim milkshake ile karnımı doyurdum 😞

Keşke deseydiniz vermek zorundalar çünkü.

Kurabiyeyi ben beğenmedim midemi bulandırdı. Sundae, Mc Chicken Menü, Köfteburger ve milkshake iyiydi.

Keşke deseydiniz vermek zorundalar çünkü.

Kurabiyeyi ben beğenmedim midemi bulandırdı. Sundae, Mc Chicken Menü, Köfteburger ve milkshake iyiydi.
hocam kurabiye hakkınızdan duruyorsa ben yiyebilirim 😋

Mc donaldsın kurabiyesini hiç yemedim ama basit gelmişti, arkadaşlarda güzel diyor bakalım yarın yol üstü denemeyi planlıyorum😃

Mc donaldsın kurabiyesini hiç yemedim ama basit gelmişti, arkadaşlarda güzel diyor bakalım yarın yol üstü denemeyi planlıyorum😃
hocam kurabiyeleri biraz yumuşak yani hamur gibi hafif kıvamı ama tat enfes

Üstadım fazla güzel reaksiyon aldım kurabiyeye, artık beklentilerim arşa çıktı umarım bozulmam😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,422
Üyeler
193,030
Son üye
Mefetty
Geri