Yani tam olarak bir artısı yokYılların hizmetidir steam insanlar ona alıștı ve Steam kullanan çoğu kiși kendi sanal kütüphanesini diziyor.O yüzden steam.
Fiyat dıșında ne artısı var ötekilerin?Yani tam olarak bir artısı yok
Bir sürü oyun ve fiyat çok önemli bir etkenFiyat dıșında ne artısı var ötekilerin?
Dediğin sistemlerde aylık para ödeniyor.Oyunlar kalıcı değil aynı șey değil dostum.Bir sürü oyun ve fiyat çok önemli bir etken
Bir oyunu en fazla kaç defa oynayabilirsin bir hikayeli oyun düşün onu 2 ay geze toza oynadın sana 120 -130 bandına gelecek o süre olarak taş patlasın yani sonra sıkılacaksin ve bırakacaksın aylar sonra oynamak istersen de tekrar 50-60 bandını vereceksin ve oynayacaksinDediğin sistemlerde aylık para ödeniyor.Oyunlar kalıcı değil aynı șey değil dostum.
Ama Oyunlari almak istersen fiyatlar belliDediğin sistemlerde aylık para ödeniyor.Oyunlar kalıcı değil aynı șey değil dostum.
Aga diyomya iște insanlar kütüphane dizmekten hoșlanıyor olayı o.Bende zevk alıyorum bundan bir nevi koleksiyon yapmayı seviyoruz.Bir oyunu en fazla kaç defa oynayabilirsin bir hikayeli oyun düşün onu 2 ay geze toza oynadın sana 120 -130 bandına gelecek o süre olarak taş patlasın yani sonra sıkılacaksin ve bırakacaksın aylar sonra oynamak istersen de tekrar 50-60 bandını vereceksin ve oynayacaksin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ama Oyunlari almak istersen fiyatlar belli
Yılların hizmetidir steam insanlar ona alıștı ve Steam kullanan çoğu kiși kendi sanal kütüphanesini diziyor.O yüzden steam.
Mesela o ise sıkıntı yokAga diyomya iște insanlar kütüphane dizmekten hoșlanıyor olayı o.Bende zevk alıyorum bundan bir nevi koleksiyon yapmayı seviyoruz.
Dediğiniz üyelik sistemleri aylık olarak geçerli oluyor fakat bir oyunu satın aldığınızda süresiz bir şekilde sahip oluyorsunuz. Gamepass'i hikayeli oyunlar için mantıklı buluyorum fakat online oyunlar sürekli oynandığı için oyunu satın almak daha mantıklı.İnsanlar neden ubisoft plus,EA, Xbox game pass gibi yerlerden 50-60 TL'ye bir sürü oyun almak yerine aynı oyunları epic Steam gibi yerlerden daha pahalıya alıyor bunun bir kolaylığı var mıdır acaba
Aga ben rdr2 almayı düşünüyorum gamepass daha mi mantıklı ne kadar süre de biterDediğiniz üyelik sistemleri aylık olarak geçerli oluyor fakat bir oyunu satın aldığınızda süresiz bir şekilde sahip oluyorsunuz. Gamepass'i hikayeli oyunlar için mantıklı buluyorum fakat online oyunlar sürekli oynandığı için oyunu satın almak daha mantıklı.