sonrasında beyazlaşıyor biliyorum krem veya herhangi bir şey kullandınız mı, bu günlerde doktora gideceğim zatenHızlı kilo alımında ve hızlı kilo kaybında çatlaklar oluşur bu normal. Bende zamanında aşırı hızlı bir şekilde kilo vermiştim göğüsümde bacaklarımda çatlaklar iz olarak kaldı geçmedi fakat rahatsız edici izler değil.
Zararlı şeyler değiller ama geçmiyor hiç. Ara ara beyazlıyor ve aşırı efor sonrası yine kırmızı hale geliyor. Benimde aynı şekilde kol çevremde mevcut. 7-8 yıldır var. Rahatsız etmiyor hiç.sonrasında beyazlaşıyor biliyorum krem veya herhangi bir şey kullandınız mı, bu günlerde doktora gideceğim zaten
evet şu an bende de var rahatsız etmiyor sadece görüntü açısından söylemiştim krem vs kullandınız mıZararlı şeyler değiller ama geçmiyor hiç. Ara ara beyazlıyor ve aşırı efor sonrası yine kırmızı hale geliyor. Benimde aynı şekilde kol çevremde mevcut. 7-8 yıldır var. Rahatsız etmiyor hiç.
Krem vs fayda etmez. Zararı, acısı vs yokki. Sadece deri genleşmeye yenik düşüp çatlıyor. Krem vs gerektirecek bir durum da yok açıkcası. Ben hiç kullanmadım.evet şu an bende de var rahatsız etmiyor sadece görüntü açısından söylemiştim krem vs kullandınız mı
Hamile kadınların karınları büyüdüğünde çatlaklar oluştuktan sonra o çatlaklar için kremler varmış internette araştırdığımda bazı kişiler fayda ettiğini söylemiş isterseniz deneyebilirsiniz ama ben hiç denemedim.sonrasında beyazlaşıyor biliyorum krem veya herhangi bir şey kullandınız mı, bu günlerde doktora gideceğim zaten
ismini biliyor musunuz?Hamile kadınların karınları büyüdüğünde çatlaklar oluştuktan sonra o çatlaklar için kremler varmış internette araştırdığımda bazı kişiler fayda ettiğini söylemiş isterseniz deneyebilirsiniz ama ben hiç denemedim.
görüntü açısından sormuştum zatenKrem vs fayda etmez. Zararı, acısı vs yokki. Sadece deri genleşmeye yenik düşüp çatlıyor. Krem vs gerektirecek bir durum da yok açıkcası. Ben hiç kullanmadım.
Mustela diye bir ismi vardı yanlış hatırlamıyorsam.ismini biliyor musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: