mfatihonur
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
konu ismi neBunda bi sıkıntı olmadı 1 senedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konumu açtım.
konu ismi neBunda bi sıkıntı olmadı 1 senedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konumu açtım.
Yalnız bu zarar verirse tekrar format atmak zorunda kalacağımValla sağlamindir satıyor oem ve retail key.Onun dışında n11, gitti gidiyorda satıyorlar.
Oem ve retail farkı:
Windows 10 Retail ve OEM sürümleri arasındaki fark nelerdir? - Technopat Sosyal
Kısaca yazayım OEM ile Retail arasındaki fark nedir?
![]()
Benim tavsiyem bedava , programsız yapmandır.
1- cmd yi yönetici olarak çalışltır
2- sonra bu 3 kodu tek tek gir
cscript slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
cscript slmgr.vbs /ato
bu videoda yapımı anlatılmış:
olmazsa PC yeniden başlat ve bir daha dene
Bunu yaklaşık 1 senedir kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı. İnternete 10-15 tl satılan retail keylerden farkı yok.Yalnız bu zarar verirse tekrar format atmak zorunda kalacağım
Bunu yaklaşık 1 senedir kullanıyorum bir sıkıntı çıkarmadı. İnternete 10-15 TL satılan retail keylerden farkı yok.
bende komut dosyası bulunamıyor hatası veriyor bu programdaValla sağlamindir satıyor oem ve retail key.Onun dışında n11, gitti gidiyorda satıyorlar.
Oem ve retail farkı:
Windows 10 Retail ve OEM sürümleri arasındaki fark nelerdir? - Technopat Sosyal
Kısaca yazayım OEM ile Retail arasındaki fark nedir?
![]()
Benim tavsiyem bedava , programsız yapmandır.
1- cmd yi yönetici olarak çalışltır
2- sonra bu 3 kodu tek tek gir
cscript slmgr.vbs /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX
cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
cscript slmgr.vbs /ato
bu videoda yapımı anlatılmış:
olmazsa PC yeniden başlat ve bir daha dene
Bununla ilgili rehber yaptım muhtemelen yanlış girdin kodu ya da fazladan boşluk bıraktın.bende komut dosyası bulunamıyor hatası veriyor bu programda
donanimarsivi.com
yok tamam yönetici ile calıstırınca oldu etkinleşti teşekkürlerBununla ilgili rehber yaptım muhtemelen yanlış girdin kodu ya da fazladan boşluk bıraktın.
( REHBER ) - Bedava windows 10 pro orijinal!
UYARI: BU YÖNTEM PARASI OLMAYAN ARKADAŞLARA ALTERNATİFTİR GÜVENEN YAPSIN GÜVENMEYEN İNTERNETTE SATILAN UCUZ KEYLERDEN ALSIN O KEYLERİN ÇALIŞANI VAR ÇALIŞMAYANI VAR AMA BU YÖNTEM ÇALIŞIYOR Öncelikle hayırlı günler. Bedava windows 10 pro yapmayı göstericem. Güncelleme alıyor. Sağ alttaki yazı...donanimarsivi.com
Güle güle kullan dostum.yok tamam yönetici ile calıstırınca oldu etkinleşti teşekkürler![]()