James Gg
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,799
Bu klavyeyi alırsan switchinin markasına bakar mısın çok merak ediyorum.gtx markasını
Bu klavyeyi alırsan switchinin markasına bakar mısın çok merak ediyorum.gtx markasını
Ev halkındam küfür yemezssin umarımSesi güzel![]()
@MuratTheFounderOfGariban hep önerdi zaten ama ben Numpadli istiyorum.%60 a ne dersin
Switch markasını soylemiyordur
Switch markasını soylemiyordur
Bu ikisi arasında kaldım sizce?![]()
Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Philips SPK8404 Rainbow Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Lecoo GK301 RGB Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 920,26 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
www.n11.com
bu klavyeyi sipariş ettim https://www.akakce.com/klavye/en-uc...-mekanik-gaming-oyuncu-fiyati,1857686816.htmlnunmpadil istiyosam bu fiyata kendi kulandığım performax xetra önerebilirim normal xetralar gereksiz pahalılaşmış confort modeline bakabilirsinizKlavye - Kablolu & Kablosuz Klavye - n11
Klavye ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Klavye çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
o klavye arkadaşımda var hocam alalı 2 gün oldu bozuldu çok pişman bence iptal etbu klavyeyi sipariş ettim https://www.akakce.com/klavye/en-uc...-mekanik-gaming-oyuncu-fiyati,1857686816.html
ben uyarımı yapayım hocam klavyenin swich markası bile belli değil onun yerine full rgb xetra daha mantıklıBozulacağını sanmıyorum.