tunazadeeq
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 929
Al birini vur ötekine hiç gelip burda millet ittifakının propagandasını yapma. Ben de gördüm erdoğanın afişinde kesikleri, boyaları vs. Sizin taraf daha eğitimsiz zaten şaşırmıyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
100 kişi böyle bir şey yaptı diye genelleme yaparak millet ittifakının trolü olduğunu belli ediyorsun. Ona bakılırsa akpnin seçim aracı, ilçe binası da saldırıya uğramıştı. Çıkıp da bir kere düşünmedim chpliler vahşi diye. Ama siz laf atmaya yer aradığınızdan böyle şeylere takılacak kadar küçük beyniniz var
Ya knk HDHDUEUIEJERBBWBSJJS sen nasıl bir NPCsin ruh sagligin hakkinda şüphelerim var ciddi bir sekilde , dünyaya A*Pyi savunmaya mı geldin.Al birini vur ötekine hiç gelip burda millet ittifakının propagandasını yapma. Ben de gördüm erdoğanın afişinde kesikleri, boyaları vs. Sizin taraf daha eğitimsiz zaten şaşırmıyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
100 kişi böyle bir şey yaptı diye genelleme yaparak millet ittifakının trolü olduğunu belli ediyorsun. Ona bakılırsa akpnin seçim aracı, ilçe binası da saldırıya uğramıştı. Çıkıp da bir kere düşünmedim chpliler vahşi diye. Ama siz laf atmaya yer aradığınızdan böyle şeylere takılacak kadar küçük beyniniz var
ÖNEMLI NOT: bizi de fonlasana iyi para varsa.