Erzurum’da kalabalık bir grup İYİ Parti afişlerine saldırmaya başladı

Al birini vur ötekine hiç gelip burda millet ittifakının propagandasını yapma. Ben de gördüm erdoğanın afişinde kesikleri, boyaları vs. Sizin taraf daha eğitimsiz zaten şaşırmıyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

100 kişi böyle bir şey yaptı diye genelleme yaparak millet ittifakının trolü olduğunu belli ediyorsun. Ona bakılırsa akpnin seçim aracı, ilçe binası da saldırıya uğramıştı. Çıkıp da bir kere düşünmedim chpliler vahşi diye. Ama siz laf atmaya yer aradığınızdan böyle şeylere takılacak kadar küçük beyniniz var

Al birini vur ötekine hiç gelip burda millet ittifakının propagandasını yapma. Ben de gördüm erdoğanın afişinde kesikleri, boyaları vs. Sizin taraf daha eğitimsiz zaten şaşırmıyorum ben

100 kişi böyle bir şey yaptı diye genelleme yaparak millet ittifakının trolü olduğunu belli ediyorsun. Ona bakılırsa akpnin seçim aracı, ilçe binası da saldırıya uğramıştı. Çıkıp da bir kere düşünmedim chpliler vahşi diye. Ama siz laf atmaya yer aradığınızdan böyle şeylere takılacak kadar küçük beyniniz var
Ya knk HDHDUEUIEJERBBWBSJJS sen nasıl bir NPCsin ruh sagligin hakkinda şüphelerim var ciddi bir sekilde , dünyaya A*Pyi savunmaya mı geldin.

ÖNEMLI NOT: bizi de fonlasana iyi para varsa.

Ben bu halkı anlamıyorum. Çalınan senin malın, razı gelen yine sensin. RTE cok yetenekli bir adam. Çok iyi bir politikacı olduğu bu kadar insanı kandırabilmesinden anlaşılıyor. Bir de zelenski den iyi bir komedyen. O kadar hatasına rağmen hala seviliyor.

Gel de bunu çomarlara anlat.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Onlara göre biz PKK lı, vatanı bölmeye calısan teröristleriz :D

Biz Türkiye Cumhuriyeti' nin gerçek sahipleriyiz. Biz kim miyiz?

HALKIZ.
Biz Tarım bakanı ile 1 milyar dolarlık çek bozdurmayız. Yarın taze ekmek alabilir miyiz diye evde bozuk para bozarız.
Biz askeri yuhalamayız, yuhalatmayız çünkü askerde biziz. Garibanız.
Biz gemilerde Kuzu(Domuz) çevirmeyiz. Evde haftada 1 tavuk yeriz.
Biz halkın kandırılmayan kısmıyız.

Ya knk HDHDUEUIEJERBBWBSJJS sen nasıl bir NPCsin ruh sagligin hakkinda şüphelerim var ciddi bir sekilde , dünyaya A*Pyi savunmaya mı geldin.

ÖNEMLI NOT: bizi de fonlasana iyi para varsa.
Siz dünyaya akpyi kötülemeye gelmişsiniz bu çok mu normal. Her olayda iktidarı, kitlesini suçlamayı biliyorsunuz boş yapmayın hiç. Fonlanan da sizsiniz galiba her seferinde aynı şeyi söylüyorsunuz yoksa nasıl gece gündüz bu hırsla iktidarı kötülersiniz

Siz dünyaya akpyi kötülemeye gelmişsiniz bu çok mu normal. Her olayda iktidarı, kitlesini suçlamayı biliyorsunuz boş yapmayın hiç. Fonlanan da sizsiniz galiba her seferinde aynı şeyi söylüyorsunuz yoksa nasıl gece gündüz bu hırsla iktidarı kötülersiniz
Çünkü kötüler çünkü suçlular alooo. Görmüyon mu

Ben suçsuzlar demiyorum hatalarında eleştirmek gerek. 100 kişi saldırıyor adam çıkıyor klasik cumhur ittifakı işte saldırgan vahşi diyor. Halbuki daha önce akpye saldırı oldu kaç kere, sonra rte hastalanınca ölsün diye dua ettiler. Bunları görmezler sonra vahşiler akpliler oluyor öyle mi? Önce kendisine baksın herkes orada küçük çocuklar yaralanmış adam hala kendine pay çıkartmaya çalışıyor akpyi kötülemeye çalışıyor.

Cumhur ittifakı seçmeni hiç normal değil belli oluyor.
Konuyu açarken bazı kullanıcılar hariç seçeneği gelmesi lazım , foruma yeni kayıt olmuş 3-5 mesajlı adamlar bile bazı siyası konuların altına megan gelmeden... falan yazıyorlar :D ben olsam bu kadar yüzsüz olmazdım hiç tartışmaya girmesin benle böyleleri için kavgaya değmez. Cumartesi günü herkes payına düşeni alacak zaten.

Kime ne anlatıyosun ki :D

Ben suçsuzlar demiyorum hatalarında eleştirmek gerek. 100 kişi saldırıyor adam çıkıyor klasik cumhur ittifakı işte saldırgan vahşi diyor. Halbuki daha önce akpye saldırı oldu kaç kere, sonra rte hastalanınca ölsün diye dua ettiler. Bunları görmezler sonra vahşiler akpliler oluyor öyle mi? Önce kendisine baksın herkes orada küçük çocuklar yaralanmış adam hala kendine pay çıkartmaya çalışıyor akpyi kötülemeye çalışıyor.
Dostum bu senin ilk vakan değil. Ama üzülme sana da baharlar gelecek

Devletim icin en iyisi neyse onu desteklerim herhangi bir tarafta degilim. Senin yaptiklarin ayni diye ayni seyleri yaziyorum. Sinirimi forumda daha fazla belli edemiyorum

Tam tersi akpye laf atmak için kırk takşa atan sensin. Tarafsız yorum yapıyorum ben akp taraftarı bunları yapmadan önce siz zaten karalama çalışmalarını yapıyordunuz kendi kendini bozuyorsun
Senin kadar AKP partisini savunan görmedim bir sokağa veya pazara git ya da marketlerde bir kaç saat gez söyle bir etrafı izle çocuğuna süt alamayan kişileri bir gör hatta kasada insanlar hangi ödeme yöntemini kullanıyor bir bak ya da git bir çok çiftçi ile konuş oradan esnafa git konuş ama sende maalesef ki böyle bir kabiliyet göremiyorum bir gün aklınız başınıza gelir ve o gün pişman olduğunuzda umarım geç kalmazsınız

Senin kadar AKP partisini savunan görmedim bir sokağa veya pazara git ya da marketlerde bir kaç saat gez söyle bir etrafı izle çocuğuna süt alamayan kişileri bir gör hatta kasada insanlar hangi ödeme yöntemini kullanıyor bir bak ya da git bir çok çiftçi ile konuş oradan esnafa git konuş ama sende maalesef ki böyle bir kabiliyet göremiyorum bir gün aklınız başınıza gelir ve o gün pişman olduğunuzda umarım geç kalmazsınız
Aynı şeyi sana da tavsiye ediyorum mağaranızdan çıkıp dünyanın farkına varın.

100 kişi saldırınca ülkenin yarısını suçluyorsan istediğimi söylerim. Ee akpli başkanda kanıt varmış işte suçlunun imamoğlu olduğuna dair. Daha ne anlatıyorsun. Olan yine yaralanan çocuklara oldu.
Değil mi değil mi kim attıysa o taşı orada ki çevik kuvvet polisleri hala izliyor sen git o polise söyle kimden emir alıyorsa 10 - 20 belki daha fazla taş atan kişiye TOMA olmasına rağmen önlemekte güçlük çekiyorsa burada tek suçlu hükümettir

Harbiden beyninin anatomisine hayran kaldım kusura bakma yanlış yaptık senin kadar zeki olup bazı şeyleri idrak edemiyoruz

Seninle konuşup daha fazla zeka zehirlenmesi yaşamak istemiyorum bu yüzden engeli bastım başka bir cumhurbaşkanı seçilip geldiğinde insanlara ön yargılı yaklaşmanın yanlış olduğunu anlayacaksın

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,259
Üyeler
190,716
Son üye
samet.toprak
Geri