amazonda problem olmaz ama tercih sizin genelde hiçbir müşterisini üzmez amazonRiske girilirmi ne kadar stok vardır? 100 adet alacağız
NESTLE4 kodunu kullanarak indirim almıyor musunuz arkadaşlar ben hiç indirim alamıyorum kampanya mı bitti acaba? 20 tanesi 265 TL gösteriyor.
Risk yok hocam Amazon asla mağdur etmiyor.Riske girilirmi ne kadar stok vardır? 100 adet alacağız
Bendede öyle olmuştu, saolsun arkadaşlar uyardı. Mobil uygulamadan ekleyince 212 ye düşüyor. İptal edip mobilden 212 ye tekrar aldım.NESTLE4 kodunu kullanarak indirim almıyor musunuz arkadaşlar ben hiç indirim alamıyorum kampanya mı bitti acaba? 20 tanesi 265 TL gösteriyor.
veriyor 8 tanede denemedim ama 20 tanede 264 ten 212 ye düşüyor ayreten ptime üyeliğini nays ile alırsan %50 cahback vermesi lazımPrime ekstra indirim veriyor mu 8 tane alsak yoksa değmez mi 39₺ olduğu için artık sorguluyoruz
mobilden almak dahamı mantıklı 4-12 li alımlarda ?Bendede öyle olmuştu, saolsun arkadaşlar uyardı. Mobil uygulamadan ekleyince 212 ye düşüyor. İptal edip mobilden 212 ye tekrar aldım.
20 tane mi yoksa 10 mu 20 tanesi daha fazla tutması lazımveriyor 8 tanede denemedim ama 20 tanede 264 ten 212 ye düşüyor ayreten ptime üyeliğini nays ile alırsan %50 cahback vermesi lazım
veriyor 8 tanede denemedim ama 20 tanede 264 ten 212 ye düşüyor ayreten ptime üyeliğini nays ile alırsan %50 cahback vermesi lazım
20 tane20 tane mi yoksa 10 mu 20 tanesi daha fazla tutması lazım
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
20 tane
Hee tamam eyvallah hocamAlıntıyı görüntüle
20 tane
Alıntıyı görüntüle