Çözüldü✓ Oyuncu Laptop Önerileri

Vader

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
15000
Uzun vadeli kullanılabilecek 15k ya kadar oyuncu laptopu almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir.

Uzun vadeli kullanılabilecek 15k ya kadar oyuncu laptopu almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir.
Bu TUF'ta ısınma problemi var sanırsam ama yine de linkini vereyim.

15k'ya alınabilecek laptoplar oyun anlamında pek uzun vadeli olmaz. kısa sürede 720p'de oynamak zorunda kalmaya başlayabilirsiniz.

Buraya 14-16 arası bazı laptopları bırakıyorum. Ortalama böyle bir şeyden başka bir şansınız yok zaten.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attıklarım arasında tavsiyem gigabyte olanı alın. 16k fakat en azından güçlü ve yeni nesil bir işlemciniz olmuş olur.

Bu TUF'ta ısınma problemi var sanırsam ama yine de linkini vereyim.
Bunların hiçbiri alınmaz ikiside kronik ısınma problemli
15k'ya alınabilecek laptoplar oyun anlamında pek uzun vadeli olmaz. kısa sürede 720p'de oynamak zorunda kalmaya başlayabilirsiniz.

Buraya 14-16 arası bazı laptopları bırakıyorum. Ortalama böyle bir şeyden başka bir şansınız yok zaten.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attıklarım arasında tavsiyem gigabyte olanı alın. 16k fakat en azından güçlü ve yeni nesil bir işlemciniz olmuş olur.
Burdanda bir yrk Acer nitro alınır
Bu fiyat bandında 1650 li alınmaz
Bütçeni yükseltme şansın var mı ?

Alternatif bir tek 3050 var onunda watt değeri düşük olduğu için tek artısı dlss oluyor. saf güçte bazı yerlerde 1650 daha çok fps bile verebiliyor. Başka seçenek yok ki.
Dlss ortaya farkını çok net koyar ve zaman farkıda var 3050 daha güncel kesinlikle 3050 alınmalı bu fiyat bandında hatta bütçe arttırılır 3050ti alında mis gibi olur

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,574
Üyeler
193,437
Son üye
Gladiosss
Geri