2000tl Klavye Ve Kulaklik Öneri̇si̇

YasinAcarK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Bütçe
2000
Agalar birazdan avmye gidicem mediamarkt teknosa ve vatana bakıcam 500-1000tl klavye ve 500-1000tl kulaklık önerisi istiyorum

internetten al daha ucuz ne alacaksan gerekirse mediamarkta dene seç yine de internetten al

Kulaklık https://www.incehesap.com/gamepower...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=57365

çok ışıklı bir şey arıyorsan https://www.hepsiburada.com/gameboo...-beyaz-mekanik-gaming-klavye-pm-HBC000002C0G3

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık videosu

kanka kulaklığın sağlamlıği onemli onceki kafa bandi kirildi attim cope o yuzden kaliteli kafa bandi onemli

kanka kulaklığın sağlamlıği onemli onceki kafa bandi kirildi attim cope o yuzden kaliteli kafa bandi onemli
muhtemelen alınabilecek en iyi kulaklıkardan bu fiyatlarda açıkcası gamepower markasından pek haz etmiyorum ama Fiyat performans olarak bakıyorsan bu yoksa ben logitech hyper x falan al derim

kulaklık videosunu izle kendin karar ver

muhtemelen alınabilecek en iyi kulaklıkardan bu fiyatlarda açıkcası gamepower markasından pek haz etmiyorum ama Fiyat performans olarak bakıyorsan bu yoksa ben logitech hyper x falan al derim

kulaklık videosunu izle kendin karar ver
onlarda bi tık pahali .d gamepowerin en onrilen kulakligi bu benimde hosuma gitti byaa ztn

Bence attıklarının hiç biri fiyatını hak eden ürünler değil.

bence de değil ama mağazalarda başka ürünleri ucuz bulamaz mebran dışında internetten alacak olsa farklı şeyler önerirdim vatan gibi yerlerde en çok bu tarz markalar oluyor

Ekonomiyi unutan modun anlik sıfat

bence de değil ama mağazalarda başka ürünleri ucuz bulamaz mebran dışında internetten alacak olsa farklı şeyler önerirdim vatan gibi yerlerde en çok bu tarz markalar oluyor
bende biliyorum internette guzel seyler oldugunu ama aile iste .d

Ekonomiyi unutan modun anlik sıfat

bende biliyorum internette guzel seyler oldugunu ama aile iste .d
neyse gidince yazarim alacagimi sorarim bi alma derseniz degisirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,135
Üyeler
187,784