- Reaksiyon skoru
- 290
78.188.162.104 bu tür ıp adresi değişirmi?
knk o dediğin ıp ıpv4 galiba 192.168.1.106 gibi sayılardan olşuyordu galibamodem kapa aç yaparsan değişir.
cihaz ile alakası yok
kankam cihazın ip adresini denetim masasından istediğin zaman değişirsin zaten.knk o dediğin ıp ıpv4 galiba 192.168.1.106 gibi sayılardan olşuyordu galiba
nasıl değiştiricem?kankam cihazın ip adresini denetim masasından istediğin zaman değişirsin zaten.
Modemin ipsi modemi kapatıp açınca değişir.
nasıl değiştiricem?
dediğim gibi dostum o ıpv4 benim bahsettiğim 78.188.162.104 bu tür ıp anlamadıysanda zorlama teşekkürler yinede![]()
IP Adresi Nasıl Değiştirilir? IP Değiştirme [2025] (Telefon, PC) | Bordo Klavyeli
Ip adresi nasıl değiştirilir? IP değiştirme işlemi, 2025'in en güncel yöntemleriyle burada! Telefon ve bilgisayardan ip değiştirmek çok kolay!bordoklavyeli.net
dostum modemi kapatıp aç diyorum sen anlamıyorsundediğim gibi dostum o ıpv4 benim bahsettiğim 78.188.162.104 bu tür ıp anlamadıysanda zorlama teşekkürler yinede
hocam mac adreside el değiştirilebiliyorip modem resetlediğin zaman değişir ama cihazın mac adresinden bahsediyorsan anakartını değiştirmen gerekiyor.
onu bilmiyordum bak. Bu donanım banları vs. kaldırılabilir mi o zaman ?hocam mac adreside el değiştirilebiliyor
valoda donanım banını öyle kaldırmıştım ben sanırımonu bilmiyordum bak. Bu donanım banları vs. kaldırılabilir mi o zaman ?
Burada bir düzeltme yapalım, kullandığı ISS'nin elinde havuzda IP adresi yoksa değişmez veya paketi tam hatırlamıyorum 500 ve 1 giga paketlerinde de bu vardı diye hatırlıyorum.kankam cihazın ip adresini denetim masasından istediğin zaman değişirsin zaten.
Modemin ipsi modemi kapatıp açınca değişir.