Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,009
Ben söyleyeyim knka SİNAN OĞAN A BASTIMOyları keşke kim kullanmış görebilsek, hiiç öylesine![]()
Son düzenleme:
Ben söyleyeyim knka SİNAN OĞAN A BASTIMOyları keşke kim kullanmış görebilsek, hiiç öylesine![]()
Onu bilemem nerdesin. Ama böyle anketlerde maşallah KK %80 alıyor ama 13 senedir her seçimde %23. Heee gülüm heee. Hepiniz Türkiyede ve gerçeksiniz.Ben pensilvanyadayım kardeşim gel al beni hemen
Noldu birim diyodun birden döndün 4090 a. Gülüm SENİN kafan bu, söyleyende sensin. 2 mesajda kendi söylediğine muhalefet eden bi Terliğimsi. normalElin avrupalısı 1600 birim asgari ücretiyle 4090 alabilirken sen 8500 birim asgari ücretinle 3060 anca alabiliyorsun senin mantığına göre bizim rakamlarımız daha yüksek biz daha iyiyiz galiba
Daha ne yazdığını bilmiyorsun birim muhabbeti açıldı bende ona cevap verdim. Sandıkta göreceksin bakalım oylar pensilvanyadan mı geliyor türkiyeden miOnu bilemem nerdesin. Ama böyle anketlerde maşallah KK %80 alıyor ama 13 senedir her seçimde %23. Heee gülüm heee. Hepiniz Türkiyede ve gerçeksiniz.![]()
![]()
Noldu birim diyodun birden döndün 4090 a. Gülüm SENİN kafan bu, söyleyende sensin. 2 mesajda kendi söylediğine muhalefet eden bi Terliğimsi. normal![]()
Merak etme görecez yarın. Sosyal medyadaki fake hesap oylarıyla 21 senedir kendinizi şişirip sonra seçim gecesi zırlamanıza alıştıkDaha ne yazdığını bilmiyorsun birim muhabbeti açıldı bende ona cevap verdim. Sandıkta göreceksin bakalım oylar pensilvanyadan mı geliyor türkiyeden mi
Önemli olan birim değil o ürünü diğerlerine göre ne kadar sürede alabildiğindir.1036 KK oyu hımmmm. Tahmin etmek zor değil, 900 ü PensilvanyadandırBurda yine az çıkmış, twetter de yapılınca anket %80 KK çıkıyor
Demekki forumumuzda twetter kadar yoğun değiller
Birimden konuşacaksan, elin Avrupalısı 1600 birim asgari maaş alıyor, biz 8500 birim asgari maaş alıyoruz. Demekki senin kafana göre biz Avrupalılardan zenginmiyiz? Japonlar senin kafana göre en fakir ülkemi oluyo, senin 20.000 e aldığın telefonu onlar 200.000 birime alıyor. Tuvalet Terliğine oy veren kafan çok güzelmiş
Keşke İP lerinide görebilseydik.Kaç tanesi ABD, AB menşeili anlardık
![]()
Aynen. Ama asıl önemli olan bir ürünü üretebilmektir. Üretebilirsen 20.000 birime almak zorunda kalmazsın, 10.000 birime ülkene ulaştırabilirsin. TOGG gibi,Önemli olan birim değil o ürünü diğerlerine göre ne kadar sürede alabildiğindir.
Aynen ülkende olan ve ülkenin faydasına olan onlarca fabrikayı satıp ülkene yararlı olabilirsinAynen. Ama asıl önemli olan bir ürünü üretebilmektir. Üretebilirsen 20.000 birime almak zorunda kalmazsın, 10.000 birime ülkene ulaştırabilirsin. TOGG gibi,![]()
![]()
Bu Terlik kafalılar yerli üretime düşman olup birim muhabbeti yapıyorlarya oda çok enteresan....
Bak buda çok komik. Hangi fabrikalar satılmış bi yazarmısın. Bide satılınca o fabrikalar kapanmışmı? Gerçi ben sana CHP lilerin(Eski DSP-SHP) sattığı ve kapatılan bir sürü fabrika yazarımda önce sen bi yaz. Gerçi Uçak fabrikalarını-Otomobil fabrikasını CHP kapattı ama oraya kadar bakalım neler yazacan.Aynen ülkende olan ve ülkenin faydasına olan onlarca fabrikayı satıp ülkene yararlı olabilirsin(!)
Bana değil TERLİĞE OY VERİCEM KAFAM BU diyenlere sor onu. Yani kendine. Pardon TERLİK değil TUVALET TERLİĞİ diyorlar, yanlış olmasınSen hayır dır ya ? K K ye oy atan vatan hainimi senin gözünde ? bu nasıl bir cahillik usluba bak terlikmiş sen de marul kafasın ozaman