Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Madem bir anket yapılıyor yorumlara kapalı yapın Neden tansiyonumuzu yükselten kişilere fırsat veriyornuz anlamıyorum..Başka zaman Siyaset yapsak laf yeriz ama :eek::p

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Bak buda çok komik. Hangi fabrikalar satılmış bi yazarmısın. Bide satılınca o fabrikalar kapanmışmı? Gerçi ben sana CHP lilerin(Eski DSP-SHP) sattığı ve kapatılan bir sürü fabrika yazarımda önce sen bi yaz. Gerçi Uçak fabrikalarını-Otomobil fabrikasını CHP kapattı ama oraya kadar bakalım neler yazacan.
Ben yazmaya üşendim adam satmaya usenmemis

İceWolf

80+ Silver
Tv de gördüklerinle sınırlı kalmasın bilgin

Türkiye CUMHURİYETİ senin aklının alabildiğinden daha büyüktür . Öyleki Projelerde öyle Yerli araba yerli uçak İHA SİHA bunlar sanıyormusunki bir anda akla geldi yapıldı ?
Hayır, şuanki gördüğün TB2 lerin çizimi Atatürke aittir. Hatta VECİHİ HÜRKUŞ a TB2 lerin çok benzeri insanlı olanını ürettirmişlerdir. Ama Ne yazıkki İSMET İNÖNÜ uçakların lisans ve satış izinlerini iptal edince hepsi çöp olmuştur. Bak bi konuda haklısın.

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Olum bikere cahilliğin burada başlıyor bir siz doğrusunuz dimi ?
Kime oy vereceğimi söylemedim bu 1 .
Sizler gibiler yüzünden bu ülke bölündü ayrım yapıyorsunuz Devlet ile hükümeti bir tutuyorsunuz. Hükümetler gelip geçicidir Her TÜRK evladı istediğine oy vermekte özgürdür Hür iradelidir. Karşındaki insana bu gibi ithamlarda bulunman çok yanlış çok daha ağır kelimeler kullanmam gerek çünkü sizin gibiler seviyeli konuşma tartışma fikir alışveri nedir bilmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Cenk Apaydin
Ben yazmaya üşendim adam satmaya usenmemis
Akp seçmeni anlamaz hocam hüdapar ile ittfifak olandan ne bekliyorsun;

ReyMysterio619

80+ Bronze
Linçleseniz bile mecburen tayyip'e vereceğim. Biliyorum yönetimde büyük sorunlar var, bunlar düzeltilebilir ya da düzeltmesi zor olsun farketmez. Ama hdp ile masaya oturan bir kişiye ben oy vermem dostlarım. Gönül ister Sinan oğlan olsun ama bu seçimde malesef olmaz, oy bazında çok az kalıyor. Sadece ben versem diğer kişiler vermeyeceği için vermiyorum. Hüda-par meselesine geldiğimizde ise, akp bu güne kadar feto ile bile masaya oturdu ama yaptıkları anlaşılınca masadan kalkıldı, hüda-par da bir şey yaparsa önce milletimiz olmak üzere akp nin de ciddi şeyler yapacağını biliyorum. Ama bu güne kadar yaptıkları ortada pkk terör örgütü ile işbirliği içinde olan ve açık açık dile getiren selo bozuntusu için iktidar olursak Selahattin Demirtaş, Osman Kavala serbest kalacak diyen kişiye oy moy vermem dostlarım. Lütfen oy verirken de şehitlerimizi ve evlatlarını düşünün diyorum.

İceWolf

80+ Silver
Akp seçmeni anlamaz hocam hüdapar ile ittfifak olandan ne bekliyorsun;
Şunu normal birisi dese hak vericem, çünkü bende tasvip etmiyorum. HDP ve PKK ile ittifaka oy isteyenler HÜDAPAR diyince garip oluyor. Gerçi PKK size göre Çiçek çocuklardı değilmi.

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Linçleseniz bile mecburen tayyip'e vereceğim. Biliyorum yönetimde büyük sorunlar var, bunlar düzeltilebilir ya da düzeltmesi zor olsun farketmez. Ama hdp ile masaya oturan bir kişiye ben oy vermem dostlarım. Gönül ister Sinan oğlan olsun ama bu seçimde malesef olmaz, oy bazında çok az kalıyor. Sadece ben versem diğer kişiler vermeyeceği için vermiyorum. Hüda-par meselesine geldiğimizde ise, akp bu güne kadar feto ile bile masaya oturdu ama yaptıkları anlaşılınca masadan kalkıldı, hüda-par da bir şey yaparsa önce milletimiz olmak üzere akp nin de ciddi şeyler yapacağını biliyorum. Ama bu güne kadar yaptıkları ortada pkk terör örgütü ile işbirliği içinde olan ve açık açık dile getiren selo bozuntusu için iktidar olursak Selahattin Demirtaş, Osman Kavala serbest kalacak diyen kişiye oy moy vermem dostlarım. Lütfen oy verirken de şehitlerimizi ve evlatlarını düşünün diyorum.
Anayasanın ilk 4 maddesine karışmak istiyorlar sen neyden bahsediyorsun?
Hüdapar hizbullahi destekliyor buna rağmen şehitlerimiz için diyorsun.

İceWolf

80+ Silver
Linçleseniz bile mecburen tayyip'e vereceğim.
Linçleseler bilemi? Yav sen ne diyon. Baykalı İnceyi FETÖ kasetleriyle sokağa çıkamaz hale getirenler Sana neler yaparlar, inanamazsın. :) :) :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dalgamı geçiyon. Anayasanın ilk 4 maddesini değiştireceğim diye 6. MASADA OTURUYOR şuan. Adam bas bas bağırıyo Türklüğüde kaldıracaz, ilk 4 maddeyide değiştirecez diye. Rüyadan uyan.... :) :)

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Hüdapar açık açık söylüyor türk kelimesini kaldırmak istediklerini.

ReyMysterio619

80+ Bronze
Tamam dostum ben ittifak değil demiyorum, yapılanları da biliyorum ama bu kadar şehide sebep olan bir terör örgütünün destekçisi ile de bu samimilikte konuşan birine oy vermem diyorum bu benim görüşüm.

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
Herkesin fikrina saygım var ancak teknoloji ürünlerinin konuşulduğu bir forum da açılan ankette bile malum tarafa bu kadar oy gidiyorsa cidden üzücü. Üzücü olmasının sebebi fiyatların bu kadar pahalı olduğunu türk gençlerinin bu ekipmanlara ulaşmada ne kadar zorluk çektiğini başta bu forumda olan kişiler görüyor piyasayı takip ettikleri için.

AKP'ye benden asla oy yok. Kılıçdaroğlu'ndan da zerre hoşlanmıyorum ama istemeye istemeye ilk ve son kez oyumu ona vereceğim. Ülkeyi daha iyi hale getirebileceğini düşündüğümden de değil. Sırf geldiğinde yaptıklarını/yapamadıklarını görüp de yıllardır AKP'lilerle koyun diye dalga geçtikleri halde bizi Kılıçdaroğlu'na muhtaç bırakan muhalefet seçmeni belki biraz utanır diye.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom