Bak buda çok komik. Hangi fabrikalar satılmış bi yazarmısın. Bide satılınca o fabrikalar kapanmışmı? Gerçi ben sana CHP lilerin(Eski DSP-SHP) sattığı ve kapatılan bir sürü fabrika yazarımda önce sen bi yaz. Gerçi Uçak fabrikalarını-Otomobil fabrikasını CHP kapattı ama oraya kadar bakalım neler yazacan.
Hayır, şuanki gördüğün TB2 lerin çizimi Atatürke aittir. Hatta VECİHİ HÜRKUŞ a TB2 lerin çok benzeri insanlı olanını ürettirmişlerdir. Ama Ne yazıkki İSMET İNÖNÜ uçakların lisans ve satış izinlerini iptal edince hepsi çöp olmuştur. Bak bi konuda haklısın.Tv de gördüklerinle sınırlı kalmasın bilgin
Türkiye CUMHURİYETİ senin aklının alabildiğinden daha büyüktür . Öyleki Projelerde öyle Yerli araba yerli uçak İHA SİHA bunlar sanıyormusunki bir anda akla geldi yapıldı ?
Akp seçmeni anlamaz hocam hüdapar ile ittfifak olandan ne bekliyorsun;Ben yazmaya üşendim adam satmaya usenmemisCumhuriyet yaptı, AKP sattı: İşte sıralı tam liste...
AKP 20 yıllık iktidarında, 99 yaşındaki cumhuriyetin birikimi yerli ve milli ne kadar kamu kuruluşu varsa elden çıkardı. Şirketler, fabrikalar, limanlar, oteller, enerji tesisleri bir bir satılırken, sırda cennet koylara, yeşil alanlara ve tarım arazilerine geldi.www.sozcu.com.tr
Şunu normal birisi dese hak vericem, çünkü bende tasvip etmiyorum. HDP ve PKK ile ittifaka oy isteyenler HÜDAPAR diyince garip oluyor. Gerçi PKK size göre Çiçek çocuklardı değilmi.Akp seçmeni anlamaz hocam hüdapar ile ittfifak olandan ne bekliyorsun;
Anayasanın ilk 4 maddesine karışmak istiyorlar sen neyden bahsediyorsun?Linçleseniz bile mecburen tayyip'e vereceğim. Biliyorum yönetimde büyük sorunlar var, bunlar düzeltilebilir ya da düzeltmesi zor olsun farketmez. Ama hdp ile masaya oturan bir kişiye ben oy vermem dostlarım. Gönül ister Sinan oğlan olsun ama bu seçimde malesef olmaz, oy bazında çok az kalıyor. Sadece ben versem diğer kişiler vermeyeceği için vermiyorum. Hüda-par meselesine geldiğimizde ise, akp bu güne kadar feto ile bile masaya oturdu ama yaptıkları anlaşılınca masadan kalkıldı, hüda-par da bir şey yaparsa önce milletimiz olmak üzere akp nin de ciddi şeyler yapacağını biliyorum. Ama bu güne kadar yaptıkları ortada pkk terör örgütü ile işbirliği içinde olan ve açık açık dile getiren selo bozuntusu için iktidar olursak Selahattin Demirtaş, Osman Kavala serbest kalacak diyen kişiye oy moy vermem dostlarım. Lütfen oy verirken de şehitlerimizi ve evlatlarını düşünün diyorum.
Linçleseler bilemi? Yav sen ne diyon. Baykalı İnceyi FETÖ kasetleriyle sokağa çıkamaz hale getirenler Sana neler yaparlar, inanamazsın.Linçleseniz bile mecburen tayyip'e vereceğim.
Dalgamı geçiyon. Anayasanın ilk 4 maddesini değiştireceğim diye 6. MASADA OTURUYOR şuan. Adam bas bas bağırıyo Türklüğüde kaldıracaz, ilk 4 maddeyide değiştirecez diye. Rüyadan uyan....Anayasanın ilk 4 maddesine karışmak istiyorlar sen neyden bahsediyorsun?
Hüdapar hizbullahi destekliyor buna rağmen şehitlerimiz için diyorsun.
Hüdapar açık açık söylüyor türk kelimesini kaldırmak istediklerini.Linçleseniz bile mecburen tayyip'e vereceğim. Biliyorum yönetimde büyük sorunlar var, bunlar düzeltilebilir ya da düzeltmesi zor olsun farketmez. Ama hdp ile masaya oturan bir kişiye ben oy vermem dostlarım. Gönül ister Sinan oğlan olsun ama bu seçimde malesef olmaz, oy bazında çok az kalıyor. Sadece ben versem diğer kişiler vermeyeceği için vermiyorum. Hüda-par meselesine geldiğimizde ise, akp bu güne kadar feto ile bile masaya oturdu ama yaptıkları anlaşılınca masadan kalkıldı, hüda-par da bir şey yaparsa önce milletimiz olmak üzere akp nin de ciddi şeyler yapacağını biliyorum. Ama bu güne kadar yaptıkları ortada pkk terör örgütü ile işbirliği içinde olan ve açık açık dile getiren selo bozuntusu için iktidar olursak Selahattin Demirtaş, Osman Kavala serbest kalacak diyen kişiye oy moy vermem dostlarım. Lütfen oy verirken de şehitlerimizi ve evlatlarını düşünün diyorum.
Tamam dostum ben ittifak değil demiyorum, yapılanları da biliyorum ama bu kadar şehide sebep olan bir terör örgütünün destekçisi ile de bu samimilikte konuşan birine oy vermem diyorum bu benim görüşüm.Anayasanın ilk 4 maddesine karışmak istiyorlar sen neyden bahsediyorsun?
Hüdapar hizbullahi destekliyor buna rağmen şehitlerimiz için diyorsun.