Neler Yeni

SENİN CUMHURBAŞKANI ADAYIN KİM?

2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimi Adayları

• Recep Tayyip ERDOĞAN

Oylar: 457 22.1%
  • Muharrem İNCE

Oylar: 51 2.5%
  • Kemal KILIÇDAROĞLU

Oylar: 1,177 56.8%
  • Sinan OĞAN

Oylar: 386 18.6%

• Oy kullanan toplam üye
    2,071
  • Anket kapatıldı .
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Erdoğana kapı aralamak kabul edilemez. İzahı olmaz. Cehennemin kapılarını kapatacaksa Koşulsuz 2. TURDA desteğini vermesi lazım. 1. turda ne yapıyor ise yapabilir. 2. turda KK ile KK arasında kalabilir ancak. Başka bir seçeneği olmamalı. Şayet oluyor ise muhalefeti sorgulanmalı. Elbette temasta olacak. Elbette konuşulacak. Bence de Sinan Oğan da masada olmalı veya en azından söz sahibi olmalı lakin kendisinin bu şekilde açıklama yapmaması gerekirdi. Benim adama düşmanlığım yok. Lakin erdoğana %0,1 bile göz kırpmamalı
Oğan 6'lı masada olması için kılıçdarın hdp ile arasına mesafe koymalı sözde kılıçdar milliyetçiyse hdp yi bırakırdı zaten ama değil

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
Oğan 6'lı masada olması için kılıçdarın hdp ile arasına mesafe koymalı sözde kılıçdar milliyetçiyse hdp yi bırakırdı zaten ama değil
Şu yorumu yapan insanların zeka seviyesinde sorun var
Madem hdp terör örgütünün partisi açılım süreci başlatılırken megri megri okurken öcalanın mektubu okunurker kardeşi trtye çıkarken kandilden oy dilenilirken siz nerdeydiniz kankam benim
Sizin gibiler güçten beslenen yönlendirmeye açık 2 gün sonra malum parti gidince biz zaten hiç oy vermedik ki diyicek tayfadansınız

Carrier

80+ Bronze
%8 farkla Ana Muhalefeti kazanabilir. Gerçekçi bir tahmindi.
alla alla forumda yapılan ankete göre kara verdin heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

muhalefet için o çok fazla hani belki bi ihtimal minnacık kazanma ihtimali varsa yüzde 1 2

Carl-S

80+ Gold
alla alla forumda yapılan ankete göre kara verdin heralde
Mesaj otomatik birleştirildi:

muhalefet için o çok fazla hani belki bi ihtimal minnacık kazanma ihtimali varsa yüzde 1 2
Seçim anketleri hepsini araştır bence.
Yandaş anketler ikinci tura kalır diyorlar.

Stayy

80+
Madem hdp terör örgütünün partisi açılım süreci başlatılırken megri megri okurken öcalanın mektubu okunurker kardeşi trtye çıkarken kandilden oy dilenilirken siz nerdeydiniz kankam benim
Sizin gibiler güçten beslenen yönlendirmeye açık 2 gün sonra malum parti gidince biz zaten hiç oy vermedik ki diyicek tayfadansınız
Anca boş yorum yaparlar nereden eleştiririz mantığı

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben çözüm sürecine karşıyım zaten dostum.

Ben ve benim gibiler hüdapara ve pkk ya karşı kesim.

"Chp= pkk o zaman gidim akp ye basim" en azından kendim adım için söyleyim. Yok bende böyle bir durum. Benim öfkem ak partiye de yüksek chp ye de

Ak parti varsa chp'nin muhalefetlik yapamadığı için var.Şuan çok destekcileri var eskiye göre çünkü şimdiki hükümet çok açık verdi kurtulmak için chp yi destekliyor

Ben 1 adama bağlı değilim. "X" biri mesela chp gibi yaptı desteklemem bir

Ak partide hüdapar var k*rdistanı destekliyor. Sırf chp hdp birken gidip akp ye basmakta çok saçma ve çelişkili

*Yakın zaman önce resmi gazetede cumhurbaşkanlığı kararıyla hizbullahçı salındı

Son düzenleme:

Zirzopp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Fatih Baran Eser
Ben çözüm sürecine karşıyım zaten dostum.

Ben ve benim gibiler hüdapara ve pkk ya karşı kesim.

"Chp= pkk o zaman gidim akp ye basim" en azından kendim adım için söyleyim. Yok bende böyle bir durum. Benim öfkem ak partiye de yüksek chp ye de

Ak parti varsa chp'nin muhalefetlik yapamadığı için var.Şuan çok destekcileri var eskiye göre çünkü şimdiki hükümet çok açık verdi kurtulmak için chp yi destekliyor

Ben 1 adama bağlı değilim. "X" biri mesela chp gibi yaptı desteklemem bir

Ak partide hüdapar var k*rdistanı destekliyor. Sırf chp hdp birken gidip akp ye basmakta çok saçma ve çelişkili

*Yakın zaman önce resmi gazetede cumhurbaşkanlığı kararıyla hizbullahçı salındı
Kankam o zaman güzel bir soru sorayım erdoğan gitsin istiyormusun istemiyormusun ?

montenegro98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
burak karadağ
Cumhurbaşkanı olmadan Sözlü Nota vermeye başlamış. Kapısında 2 dakika beklememiş. Güzel hareket bence.
kk nin putine sataşabilme olasılığı kaç ? :DDDDDDDDDDDD komiğime geldi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom