Ağırlığı sorun etmeyenler için güzel tercihGüzel indirim ama 112 gr baya ağır olur bence.
bu ağırlık olayını bir ben mi kafaya takmıyorum acabaGüzel indirim ama 112 gr baya ağır olur bence.
Post automatically merged:
Ağırlığı sorun etmeyenler için güzel tercih
Memnun musun hocam o fareden bende almayı planlıyorumASUS ROG Gladius III kullanıcısıyım. Yedek olarak hyperx dart wireless sipariş verdim 1-2 gün kullanma sonucunda asus daha iyi .
buna bu kdr para verecek bi özelliği yok wieless şarjı dışında.
asustan çok memnunum.Memnun musun hocam o fareden bende almayı planlıyorum
Alınmaz.
tık ömrü nasıl bu mouse'un birde kaplaması malzeme kalitesi falan.?Alınmaz.
Post automatically merged:
3389'a 1700 lira para versem ağlarım.
![]()
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz
Endgame Gear XM2we Kablosuz Oyuncu Mouse - Beyaz 2.4GHzWireless Lightweight ~63g PixArt PAW3370 Sensör Kailh GOOptical Switchler En Gelişmiş Kailh GO Optical Switchler XM2we, Kailh'in 2022 boyunca aldığımız geri bildirimlere göre optimize edilen en son sürümü olan Kailh GO optik anahtarlarına...shop.connectgame.com.tr
TR'de alabileceğin malzeme kalitesi olarak en kaliteli mouse XM2WEtık ömrü nasıl bu mouse'un birde kaplaması malzeme kalitesi falan.?
XM2we Kaith GO Optical switch 80 milyon tıktık ömrü nasıl bu mouse'un birde kaplaması malzeme kalitesi falan.?
Darmoshark'ta 8.0 var.XM2we Kaith GO Optical switch 80 milyon tık
Darmoshark N3'te kailh GM 4.0 veya 8.0 olması lazım o da 80 milyon tık.
büyük eller için uygun mu bu mouse ? Birde gündelik kullanım vb için. max 2 yılda bir çöp oluyor aldığım mouselar. ömürlük sağlam bir mouse önerin var mı ? fps oyunları oynamam genelde hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum.XM2we Kaith GO Optical switch 80 milyon tık
Darmoshark N3'te kailh GM 4.0 veya 8.0 olması lazım o da 80 milyon tık.