❌İndirim Bitti! HyperX Pulsefire Dart Wireless Oyuncu Mouse 1.637TL

büyük eller için uygun mu bu mouse ? Birde gündelik kullanım vb için. max 2 yılda bir çöp oluyor aldığım mouselar. ömürlük sağlam bir mouse önerin var mı ? fps oyunları oynamam genelde hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum.
Uygun.

hart hurt kullanan ve mouse dayanmayan biri için max 3k önerin ne olur murat

HyperX Dart Wirless'i 699TL'ye alıp 8 aydır kullanan birisi olarak, Bu indirim değil. 39.99$ Satış fiyatı var ve bu 40 dolar için paha biçilemez fakat bu fiyat fazla.
Gelelim yaşadığım sorunlara; Kronik olarak scroll tuşu bozuluyor, TTC red roll olsa da scroll hem sallanarak çıngırak diye nitelendirilen sesi yapıyor. ve scroll haftada 1 gün aşağıya yukarıya kaydırma yapıyor.
2. sorunu ise skatezleri, Skatezleri 3 ay içinde eriyor. Bunu kullanıpta 3-6 ay sonra skatez eritmeyen yok diyebilirim.
Bunun dışında 50m ömürlü, üst kalite omron 50m switchleri var ve kaliteliler. Sensör neredeyse kusursuz fakat lod 2.4mm (ben lod sorununu GPX Skatezi takarak çözdüm).
arkadaşlar bu fiyata çok çok daha iyi alternatifler var, ben bu modele sahip olmama rağmen beyaz renk 504TL'ye Delux MM820DC aldım.

teşekkür ederim alıp geçiyorum o halde. Bıktım mouse değişmekten.Önerin için çok sağol.
XM2WE yeni endgame modeli çıkana kadar son kullanıcı için fiyatına göre piyasanın en iyisidir, fiyatı 3k bile olsa Razer V3 Pro'ya bireysel kullanıcı kullanımında fark atabilecek bir tasarım ve özellik ile geliyor.

Geri