da sistem 2

pointless

80+
Reaksiyon skoru
24
Arkadaşlar da sistem 2 aldım windows u kurdum fakat sadece ethernet kablosuyla bağlantı var diye gösteriyor biraz araştırdım wi-fi router olmadan olmaz diyor bunun başka bir yolu var mı ? Çünkü biliyorsunuz yarın sokağa çıkma yasağı var ve bilgisayarcılar kapalı bunun bir çözümü var ?

Başka yolu yok. Hepsiburada gibi sitelerden küçük bir Wi-Fi adaptörü sipariş edin geçin. Dışarı da çıkmamış olursunuz.

Arkadaşlar da sistem 2 aldım windows u kurdum fakat sadece ethernet kablosuyla bağlantı var diye gösteriyor biraz araştırdım wi-fi router olmadan olmaz diyor bunun başka bir yolu var mı ? Çünkü biliyorsunuz yarın sokağa çıkma yasağı var ve bilgisayarcılar kapalı bunun bir çözümü var ?
Anakartın Wi-fi desteği yoksa, harici bağlantı ile yapabilirsin.
Screenshot_25.webp

Başka yolu yok. Hepsiburada gibi sitelerden küçük bir Wi-Fi adaptörü sipariş edin geçin. Dışarı da çıkmamış olursunuz.
Bunu bilmiyordum yani hiç düşünmemiştim bence videolarda bunun içi uyarı kullanılmalı (herkes kullanmalı)

anakartta wifi adaptörü yok ayriyeten takman lazım ya da ethernet kablosu ile bağlıyacaksın

zaten bunsuz olmaz mı diye sormuştum :)
Zaten 2 ihtimal var.
Ya anakartta wi-fi olacak, ya da bu bağlantılardan olacak.
Bunların dışında bir şey olmasını düşünmek çok saçma değil mi? :)

Bunu bilmiyordum yani hiç düşünmemiştim bence videolarda bunun içi uyarı kullanılmalı (herkes kullanmalı)
Wi-Fi desteği olan anakartlar çok nadir. Tek tük birkaç üründe var. Onlar da Wi-Fi desteği olmayan modellerine göre aşırı fiyat farkı koyuyorlar. Değmez. Bir anakart standart olarak Wi-Fi desteklemez zaten. O ekstra özelliktir. Varsa belirtilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,687
Üyeler
190,950
Son üye
lpatriotl
Geri