- Reaksiyon skoru
- 105
Merhaba arkadaşlar pckolik diye bur site buldum pek güvenli gelmedi ben hiç ismini duymadığım içinde olabilir mouse orda 2800 lira başka yerlerde genelikle 3199tl onu geçtim mouse ismi yanlış yazılmış oyuzden güvenim gitti mouse razer 2v pro ama onlar razer v2 pro rgb yazmışlar mouseta rgb yok oyuzden yanlış yazmışlar diye baya güvenim gitti yardım ederseniz sevinirim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostlarım yardımınıza ihtiyacım var lütfenMerhaba arkadaşlar pckolik diye bur site buldum pek güvenli gelmedi ben hiç ismini duymadığım içinde olabilir mouse orda 2800 lira başka yerlerde genelikle 3199tl onu geçtim mouse ismi yanlış yazılmış oyuzden güvenim gitti mouse razer 2v pro ama onlar razer v2 pro rgb yazmışlar mouseta rgb yok oyuzden yanlış yazmışlar diye baya güvenim gitti yardım ederseniz sevinirim
Burda bile yalnızızMerhaba arkadaşlar pckolik diye bur site buldum pek güvenli gelmedi ben hiç ismini duymadığım içinde olabilir mouse orda 2800 lira başka yerlerde genelikle 3199tl onu geçtim mouse ismi yanlış yazılmış oyuzden güvenim gitti mouse razer 2v pro ama onlar razer v2 pro rgb yazmışlar mouseta rgb yok oyuzden yanlış yazmışlar diye baya güvenim gitti yardım ederseniz sevinirim
Dostlarım yardımınıza ihtiyacım var lütfen