Protein Tozu Önerisi Alabilir Miyim ?

Zebellah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
978

mysupplement markasından alabilirsin en uygun fiyata kaliteli üründür bigjoyun yan kurulusu aynı zmanda

mysupplement markasından alabilirsin en uygun fiyata kaliteli üründür bigjoyun yan kurulusu aynı zmanda
Kankam 3 kilosu 440 tl, fazla ucuz geldi bana. Nasıl bir dezavantajı var?

Dostum grizzone alabilirsin.
Bir kaç protein tozu denedim, şaşırtıcı bir şekilde ucuz olup öümemnun kaldığım tek grizzone oldu.
pahalı olanlar zaten iyi oluyor grnelde

Bir kaç protein tozu denedim, şaşırtıcı bir şekilde ucuz olup öümemnun kaldığım tek grizzone oldu.
Knk bunlar çok ucuz ölmeyek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1684826320123.png

Knk bunların farkı nedir grama aynı neredeyse

knk alacaksan optimum whey protein al yada git tavuk ye çok çok ekstrem bi etki bekleme. he benim param var ama yerken zorlanıyorum dersen dediğim gibi optimum alabilirsin fakat aldığın yere dikkat et bi ara piyasada çok fazla çakması oluyordu. aşagıya senin için link bıraktım

knk alacaksan optimum whey protein al yada git tavuk ye çok çok ekstrem bi etki bekleme. he benim param var ama yerken zorlanıyorum dersen dediğim gibi optimum alabilirsin fakat aldığın yere dikkat et bi ara piyasada çok fazla çakması oluyordu. aşagıya senin için link bıraktım
Param olsa tavuk yerim zaten :D

Knk bunlar çok ucuz ölmeyek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Knk bunların farkı nedir grama aynı neredeyse
sanırsam birinin içinde 25gr protein birinde 8gr protein var, yeni formule gececeklerdi onda 18olması lazom
Ben de ön yargıyla yaklaşmıştım, salondaki çoğu kişinin kullandığını görünce aldım baya baya güzel, topaklanma 0 koku tad çok iyi, değerleri de sıkıntılı değil ise mükemmel ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,353
Üyeler
184,149
Son üye
yamtar00
Geri