Yani Gerçekten bu kadar şanssızlık olmaz 5 gün önce 64Tl'ye almışım FC5'i. Witcher 3 65,70TL alamicam oyunu bu kadar da olmazVar ben yapmıştım fakat nasıl olduğunu hatırlamıyorum ps4 hesabına ekleniyor para
Geçmiş olsun far cry da adamdırYani Gerçekten bu kadar şanssızlık olmaz 5 gün önce 64Tl'ye almışım FC5'i. Witcher 3 65,70TL alamicam oyunu bu kadar da olmaz
Adamdır da Witcher kadar değildirGeçmiş olsun far cry da adamdır
Kişiden kişiye değişir aslındaAdamdır da Witcher kadar değildir a
Doğru, benim için witcher daha iyi. Yani en azından Witcher 2 yi oynadım 3'ü merak ediyorum ama hiç FC oyunu oynamadım o yüzden de olabilir.Kişiden kişiye değişir aslında
Yani Gerçekten bu kadar şanssızlık olmaz 5 gün önce 64Tl'ye almışım FC5'i. Witcher 3 65,70TL alamicam oyunu bu kadar da olmaz
FC 5 ve FC New Dawn aynı oyun dediler bana o yüzden daha uzun oyun süresi var diye FC5 alıcaktım keşke almasaydım Witcher 3 indirime girmiş.Ben Far Cry 5+ Far Cry New Dawn'ı 63 TL'ye aldım 1 ay önce.
FC 5 ve FC New Dawn aynı oyun dediler bana o yüzden daha uzun oyun süresi var diye FC5 alıcaktım keşke almasaydım Witcher 3 indirime girmiş.
Ben FC5 aldım. Witcher 2'yi sevmiştim Witcher 3 oynayayım dedim. Keşke az daha bekleyip Witcher 3 alsaydım.Witcher 3 beni sarmıyo pek bende var 10 saat falan oynadım bıraktım. Kanka FC 5 bildiğimiz Far Cry değil. Far Cry 4 izle bir orman havası var ama Far Cry 5'de bir çöl havası var. O yüzden alacaksan Far Cry 4 al. Ben keşke FC 4 alaydım.
Ben FC5 aldım. Witcher 2'yi sevmiştim Witcher 3 oynayayım dedim. Keşke az daha bekleyip Witcher 3 alsaydım.