max 50 k laptop önerisi

eyupe

80+
Reaksiyon skoru
34
selamlar max 50 k ya güzel bir laptop arıyorum gaming laptop olması lazım bu arada ateşli bişeyler olsun hocam

İ9 13900hx 4070 g911 Casper alınmaz mı 32gb ramli
Alınır tabii. Sadece ben alcak olsam bunu alırdım içime daha çok sinerdi, casperın o modelleri kötü falan değil yani. 32gb ramli versiyonu da var omenin ama 50k diye bunu attım.

Alınır tabii. Sadece ben alcak olsam bunu alırdım içime daha çok sinerdi, casperın o modelleri kötü falan değil. 32gb ramli versiyonu da var omenin ama 50k diye bunu attım.
G911 kullandım şahane bir laptopu gp76 ile karşılaştırdım bende vardı neredeyse aynı tek fark g911 biraz fazla fan sesi var haricinde i9 13900hx 32 ram cabasi bence

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
hocam asusun 40 serili laptopları varken niye bunu alayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam daha ateşli bişeyler var mıdır asusun laptoplarının görüntüsü çok hoş onnun gibi bişey istiyorum

hocam daha ateşli bişeyler var mıdır asusun laptoplarının görüntüsü çok hoş onnun gibi bişey istiyorum
Hpnin işlemcisi birazcık daha iyi ve 17.3 2K ekranı olduğu için bu daha mantıklı bence. Tasarımı çok önemsiyorsan alabilirsin tabi sen bilirsin.

İlla asus istiyorsan
bütçe çıkarsa https://www.akakce.com/laptop-noteb...x4080-16-wuxga-notebook-fiyati,401492654.html
çıkmazsa

İlla asus istiyorsan
bütçe çıkarsa https://www.akakce.com/laptop-noteb...x4080-16-wuxga-notebook-fiyati,401492654.html
çıkmazsa
ikinci attıgın çok iyiymiş hocamda bir şey soracagım birinci ile ikinci arasında çok fark olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,002
Üyeler
189,017
Son üye
yonuzo
Geri