Canlı, duvar" kağıdı bilgisayarı yorar mı?

beraxt

80+
Reaksiyon skoru
7
Benim ekran kartı olarak 3080 nim var ram de 8gb x4 tane Asus rog un armory crate sinden indireyim diyorum bilgisayarı yorar mi diye düşünüyorum?

Yani yorar ama RTX 3080 olduğu için sorun olcağını sanmıyorum. Max 5 6 Fps oynar sanırım.

Yormaz o bilgisayarı. Ben kullanıyordum ama zırt bırt masaüstüne atıyordu şu aralar kaldırdım o yüzden.

1050 Ti ile Wallpaper Engine kullanıyorum hiç bir sorun yaşamıyorum.

Yorar ama etki etmez hissetmezsin bile.

Benim ekran kartı olarak 3080 nim var ram de 8gb x4 tane Asus rog un armory crate sinden indireyim diyorum bilgisayarı yorar mi diye düşünüyorum?
hocam bahsettiğiniz canlu duvar kağıdı wallpaper engine ise yormuyor çünkü sadece masaüstünedeyken çalışsın gibi bi seçenek var bende rx 570 var mesela asla sorun olmuyor

işlemci ve ram kullanımı yapacağı için oyunlarda fps kaybınız olacaktır

Wallpaper Engine kullanıyorum, illa ki birazcık işlemci ve ram kullanımı yapıyor ama hiç sorun olmuyor.

bu yorar dıyenler neyın kafasını yasıyor acaba? bılgısayarlar o kadar agır oyunları saatlerce oynatıyor problem cıkmıyor dandikten bi video gifini tekrarlatarak mı yorulacak :) rolantide oynatır o wallpaperleri işlemci.

Geri