❌İndirim Bitti! PNY RTX 4070 Ti XLR8 🔥🔥20600 TL🔥🔥

İndirim devam ediyor bu arada ürünü gelenler değerlendirmede bulunuyor o yüzden bu tantana
Biliyorum, ama neredeyse yazan çoğu kişi almış. Benim param yok kıskanmaya başladım, zengin foruma denk geldik.

Biliyorum, ama neredeyse yazan çoğu kişi almış. Benim param yok kıskanmaya başladım, zengin foruma denk geldik.
Alanların çoğu 4070 fiyatına üst segment 4070ti ve diablo 4 hediyesi var diye aldı zengin olsak gidip vatandan rog alıp geçerdik 🤣

Alanların çoğu 4070 fiyatına üst segment 4070ti ve diablo 4 hediyesi var diye aldı zengin olsak gidip vatandan rog alıp geçerdik 🤣
Oyle oyle ama hani her indirim konusunda herkes herşeyi alıyor ondan dedim.

Bu kartı inceleyen bir Youtuber, fanlarının ve soğutmasının S tier olduğunu ama VRM'inin taban seviyesi olduğunu, ayrıca güç limiti arttırmanın kısıtlı olduğunu söylüyor. Genel olarak değerlendirdiğinde B tier bir ekran kartı.

Hic ultra grafik oyun deneyebildin mi?
Ben henuz deneyemedim

3060 ti ile bu kartın arasındaki fark ne peki özellikleri aynı ?

diablo 4ü nasıl alıyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3060 ti ile bu kartın arasındaki fark ne peki özellikleri aynı ?
nasıl aynı ?? sabah sabah bir şey mi içtin ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,659
Üyeler
184,961
Son üye
sürvekeşfet
Geri